Ετοιμάζουν τον 17χρονο Ντούνη για το ντεμπούτο του

Οι Δέλλας και Καμπόλης είναι έτοιμοι να δώσουν στον Παναγιώτη Ντούνη την πρώτη του ευκαιρία, η οποία θα είναι και το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, για αυτό άλλωστε τον… ψήνουν από τώρα.

Τόσο στο ματς με τον Ηλυσιακό, όσο και σε αυτό κόντρα στον Ηρόδοτο στο ζέσταμα των τερματοφυλάκων βρέθηκαν και οι τρεις πορτιέρο της Ένωσης.  Οι Βούρας και Καραγκιολίδης ήταν αυτοί οι οποίοι βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας, με τον Ντούνη να βοηθάει στο ζέσταμα, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι Δέλλας και Καμπόλης σκέφτονται να δώσουν στον 17χρονο τερματοφύλακα της Ένωσης την πρώτη του ευκαιρία, δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα επόμενα ματς της ΑΕΚ.

Άπαντες στην ομάδα πιστεύουν στο ταλέντου, για αυτό άλλωστε είναι ο 3ος τερματοφύλακας της εφετινής σεζόν, και έχουν σκοπό να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί του, ώστε να τον προετοιμάσουν κατάλληλα για τις επόμενες σεζόν.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό δεν χρειάζεται μόνο σκληρή προπόνηση. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ο Ντούνης να μαζέψει εμπειρίες. Να μπει στον αγωνιστικό χώρο, να δει, να μάθει, να ακούσει και να παίξει, ώστε σιγά σιγά να ανέβει επίπεδα και να είναι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον τον χρειαστεί η ΑΕΚ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή μάλιστα, που η Ένωση δεν κινδυνεύει και έχει αρκετά εύκολα ματς στο πρόγραμμά της, ο Ντούνης μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ, να πιστέψει στο όνειρό του και μέσα από αυτό να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ώστε να παραμείνει στην ομάδα και σιγά σιγά να ανέβει επίπεδο.

Πηγή: aek1924.gr(Μαρία Τσίχλα)

Σχόλια