Νέο συμβόλαιο στον Κουλούρη ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, έρχεται Θεσσαλονίκη ο Κουτσολιάκος!

Τα γκολ εκτός από προβολή και δόξα, φέρνουν πολλές φορές και καινούργια συμβόλαια.

Ο νεαρός «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ Ευθύμης Κουλούρης αρπάζει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL», έχει ήδη ειδοποιηθεί ο ίδιος και ο μάνατζερ του για την υπογραφή νέου συμβολαίου.  

Ο 18χρονος επιθετικός υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι (μαζί με τον Στέλιο Πόζογλου) το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, χρονικής διάρκειας τριών ετών, με απολαβές όσο και ο βασικός μισθός (700 ευρώ).

Ωστόσο, δεδομένης της προαγωγής από τους «μικρούς» στους «μεγάλους», της σταδιακής καθιέρωσης στην πρώτη ομάδα και της εξαιρετικής εξέλιξης του, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη προσθέσει στην ατζέντα του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν την υπογραφή νέου συμβολαίου (μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας και με βελτιωμένες αποδοχές) με το νεαρό επιθετικό, που αν μη τι άλλο δείχνει ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

 

Μάλιστα και σύμφωνα με το «Marca- SL», ο εκπρόσωπος του Πολ Κουτσολιάκος είναι ήδη ενήμερος των προθέσεων της διοίκησης του ΠΑΟΚ και έχει βάλει στο πρόγραμμα για το συγκεκριμένο ζήτημα επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πηγή:marcasl.blogspot.gr

Σχόλια