Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αποκάλυψε γιατί οι γιοι του δεν θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές

Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου, έδωσε συνέντευξη στο ABC News και μίλησε για τους τρεις γιους του και το ποδόσφαιρο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, που έδωσε πρόσφατα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναφέρθηκε στους τρεις γιους του καθώς και στην επιθυμία του να ακολουθήσουν τα δικά του βήματα στο ποδόσφαιρο. Ο 40χρονος Βρετανός, πρώην αστέρι της «στρογγυλής θεάς», δήλωσε ότι θα ήθελε οι γιοι του να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, όταν μεγαλώσουν, αλλά μόνο αν αυτό θα τους κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Ο Ντέιβιντ και η σύζυγός του, Βικτόρια, έχουν τρεις γιους, τον 16χρονο Μπρούκλιν, τον 13χρονο Ρομέο, τον 10χρονο Κρουζ και μια κόρη, την τετράχρονη Χάρπερ. Ο διάσημος, πρώην ποδοσφαιριστής, στην συνέντευξή του, ανέφερε ότι ένας από τους γιους του του είπε ότι δεν θέλει πια να γίνει ποδοσφαιριστής, εξαιτίας της πίεσης που θα δέχεται από την ισχυρή κληρονομιά του ονόματος του πατέρα του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν αποκάλυψε ποιος από τους τρεις γιους του, του απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, όμως, δήλωσε απογοητευμένος που ο γιος του δεν θα ακολουθήσει τα βήματά του και συμπλήρωσε, ότι ο γιος του, του είπε: « Μπαμπά, ξέρω ότι κάθε φορά που θα μπαίνω στο γήπεδο, οι άνθρωποι θα λένε “αυτός είναι ο γιος του Μπέκαμ” και αν δεν είμαι τόσο καλός, όσο εσύ, αυτό δεν θα είναι καλό».

Ο μεγαλύτερος γιος του Μπέκαμ, ο 16χρονος Μπρούκλιν, πρόσφατα έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Miss Vogue. Ο νεαρός Μπέκαμ έχει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αλλά οι γονείς του έχουν δηλώσει ότι ελέγχουν κάθε δημοσίευση που ο γιος τους μοιράζεται ή ανεβάζει.

 

Σχόλια