Νέα Σχολή της ΑΡΣΕΝΑΛ στα Μεσόγεια – Κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει – Στα Αγγλικά η προπόνηση

Με το σύνθημα «Play the Arsenal Way» η νέα Σχολή της Αρσεναλ στα Μεσόγεια, εγκαινιάζει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, την ίδρυσή της και τη νέα σεζόν.

Μια νέα Σχολή της ΑΡΣΕΝΑΛ δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι στα Καλύβια Θωρικού, στις εγκαταστάσεις του SUPER GOAL, για να καλύψει τις ανάγκες για ποιοτική εκμάθηση ποδοσφαίρου, της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων, δίνοντας στα παιδιά που θα εγγραφούν σε αυτή, τη φιλοσοφία του αγγλικού συλλόγου.

 

Τα εγκαίνια

Τα εγκαίνια της νέας Σχολής της Αρσεναλ θα γίνουν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και θα παρευρεθούν εξέχοντα στελέχη των Arsenal Soccer School Greece & Cyprus.

Το νήμα των εγκαινίων θα κόψει ο σκάουτερ της Αρσεναλ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ηρακλή και ΠΑΟΚ, Λάκης Παπαϊωάννου.

Η είσοδος στα εγκαίνια είναι ελεύθερη για όλους και και θα υπάρξουν δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά. Επιπλέον γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα στελέχη των Σχολών της Αρσεναλ και τον κ. Λάκη Παπαϊωάννου, οι οποίοι θα απαντήσουν σε όλα τα τυχόν ερωτήματά τους.

H Σχολή Αρσεναλ Μεσογείων κάνει τη διαφορά

Η διαφορά που κάνει τη νέα Σχολή της Αρσεναλ στα Μεσόγεια να ξεχωρίζει, είναι ότι πέραν της κατά γράμμα εφαρμογής του προγράμματος που διδάσκεται και στην Ακαδημία της Αρσεναλ στο Λονδίνο, θα έχει έναν από τους πλέον καταξιωμένους στη Μεγάλη Βρετανία προπονητή, τον Τζέισον Μακ Λάουντ (φωτο δεξιά), ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στους «κανονιέρηδες» και έχει εργαστεί σε υψηλού επιπέδου Σχολές της Άρσεναλ τόσο στο Λονδίνο, όσο και ανά τον κόσμο.

Ο Τζέισον Μακ Λάουντ, θα διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και θα προπονεί τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με τον τρόπο, που μόνο η Arsenal μπορεί να εγγυηθεί, για μια άνευ όρων εξέλιξη, τόσο παιδαγωγική όσο και ποδοσφαιρική.

Στα Αγγλικά η προπόνηση, στα μεγαλύτερα παιδιά

Για παιδιά πάνω από 12 χρονών η προπόνηση θα διεξάγεται στην Αγγλική γλώσσα, ενώ στα μικρότερα θα γίνεται στα Ελληνικά, αλλά θα δίνονται σταδιακά και κάποιες οδηγίες στα Αγγλικά.

Σκοπός είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μυηθούν, συν το χρόνο και να εξασκηθούν σε «αγγλική» προπόνηση και ορολογία, πράγμα που θα τους ωφελήσει πολύπλευρα.

Παιδαγωγική προσέγγιση – «Τεστ» στην Ελλάδα – Δοκιμαστικά στο εξωτερικό

Η παιδαγωγική προσέγγιση των παιδιών από τους ανθρώπους της Σχολής, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα προπόνησης της Άρσεναλ,  καθώς και από τα εκπαιδευτικά τεστ που θα υποβάλλονται τα παιδιά μέσα στη χρονιά, τόσο από τον Λάκη Παπαϊωάννου όσο και από Άγγλους προπονητές της Αρσεναλ, που θα έρχονται γι αυτό το σκοπό στην Ελλάδα, αναμένεται να αναδείξει πολλά ταλαντούχα παιδιά το επόμενο διάστημα.

Κάτι που ωστόσο ήδη έχει πραγματοποιήσει ως τώρα, στο Super Goal, η ιδιοκτήτρια της Σχολής κα Έφη Δελή, με τις επαφές που έχει τόσο στη Μεγάλη Βρετανία, όσο και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, στέλνοντας παιδιά των Ακαδημιών της, για δοκιμαστικά στο εξωτερικό.

Σημαντικό ρόλο στη προσπάθεια αυτή, και στην ανάδειξη των ταλέντων, παίζουν και οι άρτια καταρτισμένοι και πλήρως συνειδητοποιημένοι  Έλληνες προπονητές, όσον αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες, που γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν κυρίως με την  “ευαίσθητη” ηλικία, όπου ο ρόλος τους είναι πρώτα  παιδαγωγικός και μετά εκπαιδευτικός.

Οι προπονήσεις και τα skills…

Τα παιδιά θα εκπαιδεύονται σ’ ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και πρωτοποριακών skills, ανά ηλικιακό γκρουπ, με εξειδικευμένη προπόνηση τεχνικής, προκειμένου σταδιακά να αναπτύξουν ιδιαίτερη επαφή με την μπάλα και να φτάσουν στο υψηλότερο δυνατό αγωνιστικό επίπεδο, αναλόγως φυσικά και του ταλέντου τους.

Στο Football-Academies.gr είχαμε αναφερθεί στην πραγματικά πρότυπη Ακαδημία SUPER GOAL, όπου γνωρίσαμε νέους ανθρώπους με μεράκι, όρεξη για δουλειά και γνώσεις, με τις οποίες καθοδηγούν τα παιδιά και τους μαθαίνουν σωστό ποδόσφαιρο.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Οι εγγραφές στη Σχολή Αρσεναλ Μεσογείων, ξεκινούν από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου

Πόλη: Καλύβια Θωρικού Αττικής

Τοποθεσία: Εγκαταστάσεις SUPER GOAL

Τηλέφωνα: 6987495555 και 2299047436

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια