Στον τελικό του τουρνουά Lokoball, η Κ11 του ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακή σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά η Κ11 του ΠΑΟΚ, η οποία έφτασε στον τελικό του Lokoball και θα παίξει την Κυριακή (07.08 στις 10:45) στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

Την πρώτη μέρα οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου κέρδισαν τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Κούμπα Κράσνονταρ (2-1) και Τεμπ (3-1). Το Σάββατο (06.08) στον πρώτο «τελικό» που κλήθηκαν να δώσουν επικράτησαν της Ανζί με 2-0, με την οποία ισοβαθμούσαν και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί τους περίμενε η Ακαδημία Κονοπλέβ, της οποία επιβλήθηκαν στα πέναλτι με 4-3 (0-0 κανονική διάρκεια) και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό, όπου τους περιμένει η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Καμπούρης Γεώργιος, Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμυράς Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Αυγουστίδης Θωμάς, Κοσίδης Χρήστος.

Συνοδεύουν οι προπονητές: Ανδρέας Μπαλαμπάνης, Αντώνης Κρινίτσας καιΘεόφιλος Χατζηστάθης.

Τον τελικό θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε το πρωί της Κυριακής (07.08) στις 10:45 ζωντανά από το paokfc.gr.

Σχόλια