Κοντά στους αθλητές, το Medi Family Athens

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου.

Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

MFA και αθλητισμός

Τo MFA είναι κοντά  και στους αθλητές, παρέχοντας  τις απαραίτητες και ειδικευμένες εξετάσεις που χρειάζονται, (εργομετρικό έλεγχο, μικροβιολογικές εξετάσεις ,βιοχημικός έλεγχος, καρδιολογική εκτίμηση, ορθοπεδικός έλεγχος, ορθοπεδική  αποκατάσταση) σε οικονομικά πακέτα.

Πώς λειτουργεί:

Στο MFA προσαρμόζουν το πρόγραμμα υγείας που επιζητάτε στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων  και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά.

Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για  αιματολογικές και απεικονιστικές  εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με  τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές.

Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου, μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.

Που θα το βρείτε:

Με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας Β. Ηρακλείου 6,  Μουσείο Αθηνών, σ’ ένα ζεστό χώρο με φιλικά πρόσωπα έτοιμα να απαντήσουν σε όλες σας τις ερωτήσεις.

www.expomedipoint.com

Β. Ηρακλείου 6, Μουσείο Αθηνών

Τηλ.: 2108810150 & 2108810151

FAX: 2108812831

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2015

ΠΛΗΡΗΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΣΥΝ ΤΡΟΠΟΝΙΝΗ, ΣΥΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΣΤΑ 40 ΕΥΡΩ


Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια