Υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο 18χρονος Κωνσταντίνος Μαυροπάνος

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με την βούλα ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3,5 χρόνια.

Ο 18χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας εως το καλοκαίρι του 2019 και αποτελεί το πρώτο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μαυροπάνος είχε ακολουθήσει το καλοκαίρι την προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι και αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό, ωστόσο δεν αποκτήθηκε λόγω κάποιων προβλημάτων τα οποία ξεπεράστηκαν και από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας 3,5 ετών με τον δεκαοκτάχρονο αμυντικό Κωνσταντίνο Μαυροπάνο”.

Ο νεαρός άσος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Ηπειρώτες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω την καριέρα μου σαν επαγγελματίας στον ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας», ανέφερε στο επίσημο σάιτ του ΠΑΣ.


Σχόλια