Στο Cosmos Club στην Αθήνα, το 10ο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ

Αυξάνει τον αριθμό των προπονητικών κέντρων του ανά την επικράτεια με την έναρξη του 2016 ο ΠΑΟΚ και εγκαινιάζει ουσιαστικά την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμα νευραλγικού κέντρου, αυτού της Αθήνας, όπως εδώ και καιρό σας είχε ενημερώσει το Football-Academies.gr

Στην καρδιά της πρωτεύουσας, στον Κολωνό και στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ ακαδημίας ΠΑΟΚ Academy Athens Cosmos Club, παιδιά που ξεχωρίζουν θα μπορούν πλέον να προπονούνται υπό τις οδηγίες και το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Εχει ήδη γίνει η απαραίτητη προεργασία και ο προγραμματισμός για τον κύκλο προπονήσεων στα πρότυπα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφορά σε 22 παιδιά γεννημένα το 2005, το 2006 και το 2007 και σε 16 παιδιά γεννημένα το 2003 και το 2004.

Οι άνθρωποι των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ δηλώνουν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα του πειράματος των προπονητικών κέντρων έπειτα από ένα χρόνο λειτουργίας και τονίζουν ότι είναι εμφανής η βελτίωση των νεαρών επίλεκτων ποδοσφαιριστών.

Πλέον τα προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ έφτασαν αισίως τα δέκα – με δέκατο αυτό της Αθήνας  – και εδρεύουν στο Διδυμότειχο, στην Κομοτηνή/Ξάνθη, στην Καβάλα, στη Δράμα, στην Κοζάνη, στην Κατερίνη, στη Λαμία, στο Ρέθυμνο και στη Ρόδο.

Στις 16 και 17 Ιανουρίου, εξάλλου, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη τον πρώτο ανεπίσημο κύκλο παιχνιδιών ανάμεσα στα προπονητικά  κέντρα και στις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες του ΠΑΟΚ.

Ήρθαν στην Αθήνα για εντοπισμό ταλέντων οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ!

Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Κυριακή (3/1) ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα, για να τσεκάρει τα ταλέντα της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ ακαδημίας ΠΑΟΚ Academy Athens Cosmos Club.

Οι Γιάννης ΑβραμίδηςΚώστας ΛαγωνίδηςΑλέκος Θεοδωρίδης και Κώστας Μαλιούφας, έδωσαν το παρών στα γήπεδα του Κολωνού, για να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις των ταλέντων της Αθήνας.

Οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τους τελικούς του Τουρνουά Acropolis και είδαν αρκετά τμήματα του δικεφάλου να κόβουν πρώτα το νήμα. Σε αρκετές ηλικιακές κατηγορίες οι ομάδες του ΠΑΟΚ Academy Athens Cosmos Club κατέκτησαν την πρώτη θέση και σήκωσαν την κούπα μπροστά στα μάτια των “κατασκόπων” του δικεφάλου, που σημείωσαν στα μπλοκάκια τους ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών, που ξεχώρισαν με την απόδοση τους.

Εν συνεχεία οι τέσσερις άνδρες δεξιώθηκαν απο τον πρόεδρο της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Academy Athens Cosmos Club κ.Τάκη Παπαχριστόπουλο και πιο αργά το απόγευμα είδαν προπονήσεις της Μικτής ομάδας του ΠΑΟΚ Αθήνας.

Σχόλια