Το «πράσινο» ταλέντο… στο ποδόσφαιρο!

*ΕΠΤΑ ομάδες ακαδημιών από όλη την Ευρώπη κάλεσε η ΟΥΕΦΑ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε αυτές και αυτή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έστειλε στο «ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ» την ομάδα Κ15 με τους προπονητές Κώστα Ταράση,  Γιώργο Σίμο και τον διευθυντή των ακαδημιών Γιάννη Σαμαρά.

Η ΟΥΕΦΑ παρακολουθεί την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες σε όλη την Ευρώπη και θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που δουλεύουν ποιοτικά και τα αποτελέσματα φαίνονται με την ανάδειξη πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

*ΣΤΟΝ Παναθηναϊκό πάντως, ιδιαίτερα μετά την έλευση του Γιάννη Σαμαρά, δεν διαφημίζουν την δουλειά  τους, παραμένουν σεμνοί και προσγειωμένοι στο στόχο τους, αφήνοντας τους άλλους να μιλάνε γι αυτούς. Φαίνεται άλλωστε αυτή η ποιοτική δουλειά που κάνουν, με τα τόσα παιδιά που προωθήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην πρώτη ομάδα, τα οποία μάλιστα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ήδη ο Τάσος Δώνης παίζει στην Γιουβέντους, ο Φουρλάνος πήρε μεταγραφή στην Μπριζ και ο Καπίνο ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιταλία και την Νάπολι.

*ΤΟ επόμενο αστέρι της ακαδημίας του Παναθηναϊκού που θα βρει θέση και ρόλο στην πρώτη ομάδα, είναι ο Νίκος Μαρινάκης, ο Ηρακλειώτης αμυντικός, αφού το ρεπορτάζ λέει ότι αν ο Σεϊταρίδης από δεξιός μπακ μετακινηθεί σε θέση κεντρικού αμυντικού, θα πλαισιώσει τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο στα πλάγια της πράσινης άμυνας.

*ΥΠΑΡΧΕΙ ένα ακόμη σπουδαίο πράσινο ταλέντο που σε ένα χρόνο από τώρα, ίσως και λιγότερο, θα είναι στην πρώτη ομάδα και εκτιμώ ότι θα πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο και το όνομα αυτού Πασχάλης Στάϊκος.
Αμυντικός μέσος με οργανωτικές ικανότητες, μυαλό ξυράφι, τεχνική και κυρίως τσαγανό. Σημειώστε κάπου αυτό το όνομα και θα θυμηθείτε αυτό, που τώρα διαβάζετε.

*ΕΠΕΙΔΗ βρέθηκα πρόσφατα στην Παιανία και είδα κάποιες ηλικιακές ομάδες του Παναθηναϊκού να παίζουν, διαπίστωσα ότι από πίσω έρχονται φουρνιές με καταπληκτικό ταλέντο, που όταν ανδρωθούν θα προκαλέσουν αίσθηση.

Με τον Σαμαρά στο τιμόνι της ακαδημίας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπορεί να κοιμούνται ήσυχοι και να είναι σίγουροι, ότι κανένα ταλέντο δεν θα πάει χαμένο…

Από  stratakis, ΠΑΙΔΙΚΟ, kritisport.gr

Σχόλια