Λημνιός: «Στόχος η πρόκριση»

Με στόχο την πρωτιά στον όμιλο ξεκινά η Εθνική Παίδων τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO 2015 στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στον στόχο της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Χιλής μέσω του EURO 2015. Η Εθνική βρίσκεται στη Βουλγαρία από τη Δευτέρα και την Πέμπτη (07/05) θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

Οι «μικροί» του Βασίλη Γεωργόπουλου εκτός από τη Ρωσία θα κοντραριστούν με τη Σκωτία (10/05) και τη Γαλλία (13/05).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λημνιός για:

-Το κλίμα στην ομάδα:

«Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρωσία». 

-Τον στόχο της Εθνικής στη διοργάνωση:
«Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να μπούμε στην εξάδα ώστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο κύπελλο της Χιλής». 

-Τον όμιλο της Εθνικής:

«Σίγουρα πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο με καλές ομάδες, όμως, έχουμε σκοπό να κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Ρωσία, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά». 

-Το επίπεδο της ομάδας:

«Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά, είμαστε δυνατοί στην άμυνα, ωστόσο υστερούμε στο επιθετικό κομμάτι. Δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση όλα τα κομμάτια και πιο πολύ τα τελειώματα ώστε να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα». 

-Το τι μαθαίνει σε αυτή την ηλικία ένας ποδοσφαιριστής:

«Σε αυτή την ηλικία μαθαίνουμε κάθε μέρα πράγματα. Πρέπει να δουλεύουμε σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι». 

-Τις ευκαιρίες που παίρνουν τα νεαρά παιδιά από τους συλλόγους:

«Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα στη χώρα μας. Γενικά, οι Έλληνες παίκτες δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που έχουν οι ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό». 

-Το πώς είναι η οργάνωση της τελικής φάσης του EURO:

«Είναι EURO και όλα είναι τέλεια. Η οργάνωση είναι εξαιρετική και αυτό είναι κάτι που έχει θετική επίδραση σε εμάς».

Προετοιμασία και αξιολόγηση τερματοφυλάκων υψηλών προδιαγραφών


Σχόλια