Στο μικροσκόπιο του Μπέντο, ο 18χρονος Στάθης Λάμπρου

Πρώτος στόχος η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα. Σίγουρα κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά ο Μπέντο …τολμάει κάτι που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί του. Δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί «που είναι τα ταλέντα που βγάζουν οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου;»

Τη φετινή σεζόν ο Μπέντο δίνει χώρο και χρόνο στους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, καθώς, ήδη οι Ρέτσος, Μανθάτης και Ανδρούτσος έχουν φορέσει την «ερυθρόλευκη» σε επίσημα ματς, στον προθάλαμο περιμένει ο στόπερ Δημήτρης Νικολάου, ενώ στην αναμονή βρίσκονται κι άλλοι.

Ένας εξ αυτών κατάγεται από την Εύβοια και πρόκειται για τον Στάθη Λάμπρου, ο οποίος πήγε στον Ολυμπιακό από την ΑΕ Ληλαντίου, της οποίας ιδρυτής είναι ο προπονητής του Λήλα Ν. Ρόγκας.

Ο Στάθης Λάμπρου πρωτόπαιξε μπάλα στην ΑΕ Ληλαντίου, τον είδε ο μεγάλος Ολυμπιακός, τον τσέκαρε, τον πήγε στο Ρέντη, και πλέον, είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει έναν από τους εκλεκτούς του Μπέντο που τον έχει βάλει στο μικροσκόπιο.

Ο Λάμπρου στην ακαδημία του ΟΣΦΠ έχει το παρατσούκλι «Σκύλος» και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Φημίζεται για το πάθος και την ψυχή που βγάζει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έχει όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί και να γίνει το ταλέντο του …ευρέως γνωστό.

Ο 18χρονος αναμένεται σύντομα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και να γράψει κι αυτός τη δική του ιστορία στον Ολυμπιακό, μετά τους άλλους Ευβοιώτες τον «παλιό» Σούλη Παπά, αλλά και τον «νέο» Τάσο Αυλωνίτη.

Σχόλια