Τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία, μέσω του Advanced Development Program, των Σχολών της ΑΡΣΕΝΑΛ [VIDEO]

Τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και μέσω του Advanced Development Program των Σχολών Ποδοσφαίρου της Arsenal βρίσκονται σε Ολλανδικές ομάδες. Οι δύο γεννηθέντες το 1999 και ο τρίτος γεννηθείς το 2000. Δείτε τι είπαν στην κάμερα του Football-Academies.gr

Η αναμφισβήτητη και διαχρονική επιτυχία του προγράμματος Advanced Development των Σχολών Ποδοσφαίρου της Arsenal, δίνει την ευκαιρία, εκτός της Άρσεναλ, οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δοκιμαστούν και σε άλλες ομάδες.

Στο γήπεδο του Άρη Βούλας διεξήχθη από 3-6 Ιανουαρίου, ένα ακόμη Advanced Development Program, για αξιολόγηση και επιλογή νεαρών ποδοσφαιριστών. Πέραν του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association, Τon De Hoop και του καθηγητή προπονητών τερματοφυλάκων στην Ολλανδία, Hennie Ardesch, παρευρέθηκαν προσκεκλημένοι Scout από Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς επαγγελματικούς συλλόγους.

Τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από 30 παιδιά που συμμετείχαν στο Advanced Development Program, μεταπήδησαν σε επαγγελματικούς συλλόγους του εξωτερικού όπως Heerenveen, Vitesse και Achilles ’29 (Ολλανδία), Hellas Verona (Ιταλία) αλλά και της Ελλάδας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Α.Ε.Κ, Λάρισα, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης).

Τρία από τα παιδιά αυτά, τα οποία αγωνίζονται στην Ολλανδία, βρέθηκαν στο γήπεδο του Άρη Βούλας και μίλησαν στην κάμερα του Football-Academies.gr

Ο λόγος για τον γεννηθέντα το 1999, Χρήστο Αλμπάνη, από τη Λειβαδιά, ο οποίος διανύει τη δεύτερη χρονιά του στην Ολλανδία και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, στην ομάδα U19 της Χερενφέιν, τον γεννηθέντα το 1999, Φάνη Χατζηγεωργίου, από την Άνοιξη Αττικής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος στην ομάδα U17 της Ακίλλες ’29 καθώς και τον μικρότερο γεννηθέντα το 2000, Τζώρτζι Βαρμπάνωφ, εκ Βουλγαρίας, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος κι αυτός στην ομάδα U17 της Ακίλλες ’29.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι μας είπαν τα παιδιά, για τη ζωή τους στην Ολλανδία, πως πέτυχαν το στόχο τους για την ένταξή τους στις Ολλανδικές ομάδες, καθώς και για το ποιοι είναι οι νέοι στόχοι τους και πως αντιμετωπίζουν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

{youtube}qjpP9y3MhOw{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=qjpP9y3MhOw

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια