Από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ, στην Κ17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο 16χρονος Κωνσταντίνος Λαμπίρης!

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του έκανε ο 99άρης Κωνσταντίνος Λαμπίρης, καθώς από  την Ακαδημία Γιώτσα στην οποία άνηκε μέχρι πρότινος, εντάσσεται στην ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο 16χρονος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον «Άγιαξ της Ηπείρου»  αποτελεί έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που αναμένεται να βοηθήσει κατά πολύ την εφηβική ομάδα του ΠΑΣ.

Η Ακαδημία Γιώτσα στην οποία άνηκε μέχρι πρότινος ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την μετακίνηση του και ταυτόχρονα ευχήθηκε στο νεαρό ποδοσφαιριστή να ανεβαίνει συνέχεια και να κατακτά τους στόχους του.

Ο προπονητής Αστέριος Γιώτσας έκανε την παρακάτω ανακοίνωση, απευθυνόμενος στον ποδοσφαιριστή του, που αναδείχθηκε από την ακαδημία Γιώτσα:

«Πέρασε το κατώφλι της ακαδημίας μας το 2005, σε ηλικία 6 χρονών. Αυτά τα 10 χρόνια ζήσαμε πολλά μαζί. Ατελείωτες ώρες προπόνησης, αγώνες, πρωταθλήματα, τουρνουά, ταξίδια στο εξωτερικό, κύπελλα, νίκες, ήττες.

Μοιραστήκαμε τις χαρές και τις λύπες που χαρίζει το ποδόσφαιρο. Και ύστερα την αγωνία για αυτό το “βήμα” παραπάνω. Το επιστέγασμα των κοινών κόπων μας ήρθε με την μετάβαση σου στην ομάδα της Κ17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Είμαι βέβαιος ότι έχεις όλα τα εφόδια για να συνεχίσεις και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Κι εσύ και τα άλλα παιδιά που “φεύγετε” από μένα, μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω αυτό που για μένα, είναι ο ΜΟΝΟΣ στόχος.

Να σας βλέπω να πηγαίνετε ψηλά. Κώστα καλή επιτυχία με την καινούργια σου ομάδα!

Ο προπονητής σου Αστέριος Γιώτσας»

Τμήμα ειδήσεων Football-Academies.gr

Σχόλια