Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα, «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών»

Το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης προκήρυξε το εξ αποστάσεως πρόγραμμα, με τίτλο «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών» (5ος Κύκλος)

Ο Χρόνος υλοποίησης του προγράμματος είναι από 7 Νοεμβρίου 2016 έως  8 Ιανουαρίου 2017.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. θα υλοποιηθεί εξ αποστάσεως πρόγραμμα με τίτλο «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών».

Το μοναδικό πρόγραμμα στο είδος του που χορηγεί ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων).

Απευθύνεται σε:

  • Απόφοιτους ΤΕΦΑΑ
  • Πρώην Αθλητές

Σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση και εφαρμογή βασικών επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με την εκμάθηση αθλητικών δραστηριοτήτων σε παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας.

Επιδίωξη του προγράμματος είναι η διδασκαλία, η εκμάθηση των παιδαγωγικών μεθόδων διδασκαλίας των αθλημάτων, η οργάνωση και διοίκηση αθλητικών υπηρεσιών και η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.

Το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο συμμετέχει σε τέτοια προγράμματα, θα πρέπει να είναι καταρτισμένο σε συγκεκριμένα περιεχόμενα που προκύπτουν από παιδαγωγικές -αθλητικές προσεγγίσεις.

Η κατάρτιση αυτή κρίνεται αναγκαία προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να πάρουν εκείνα τα ειδικά εφόδια που επιτρέπουν την διεκπεραίωση σε ικανοποιητικό βαθμό αθλητικών προγραμμάτων.

Η εφαρμογή των παραπάνω συμβάλει τα μέγιστα, ώστε οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας τους.

Δείτε την προκήρυξη και δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Πληροφορίες

Πρόγραμμα Δια Βίου ¨Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών¨

Δια Βίου Μάθηση ΑΠΘ

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο ΑΠΘ

diaviou@gym.auth.gr

2310 992673

2310 992674

Σχόλια