Άγγιξε το τέλειο στο ντεμπούτο του ως προπονητής!

Τις βάσεις και σε προσωπικό επίπεδο για μια αξιόλογη σταδιοδρομία στους πάγκους  έβαλε ο προπονητής της ομάδας Νέων Κ20 Γιώργος Κορακάκης, από τον πρώτο κιόλας χρόνο της  παρουσίας του  ως προπονητής.

Ο παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου που μόλις πέρσι  εγκατέλειψε την ενεργό δράση ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα Κ20 και κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιοθαύμαστο σύνολο, ίσως το καλύτερο που έχει παρουσιάσει ο Ατρόμητος σε επίπεδο Νέων τα τελευταία 30 χρόνια.

Επιπλέον κάθισε και σε δύο αγώνες στον πάγκο της επαγγελματικής ομάδας όταν χρειάστηκε να διατελέσει υπηρεσιακός προπονητής μετά τις αποχωρήσεις των Γιώργου Παράσχου και Σα Πίντο. Συγκεκριμένα στον αγώνα κυπέλλου στα Ψαχνά με τον Ηρακλή (1-0 με το γκολ του Κούρου) και στο ματς πρωταθλήματος στη Βέροια (1-1).

Κι επειδή οι αριθμοί λένε λοιπόν πάντα την αλήθεια ο απολογισμός για τον Γιώργο Κορακάκη στον πρώτο του χρόνο ως προπονητής είναι πράγματι εντυπωσιακός καθώς το ποσοστό νικών είναι 72% και το ποσοστό που έμεινε αήττητος είναι 86% αγγίζοντας σχεδόν το τέλειο

Ειδικότερα σε 36 παιχνίδια που κάθισε συνολικά στον πάγκο (34 της Κ20 και 2 της επαγγελματιής ομάδας), ο απολογισμός του νεαρού προπονητή  είναι 26 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Σχόλια