ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ K20: Ο Κωστής Κηπουρός δηλώνει έτοιμος για το UEFA Youth League

Το «10άρι» της περσινής Κ17 του Ολυμπιακού, ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα με την ομάδα του την προηγούμενη χρονιά, πετυχαίνοντας και εκπληκτικά γκολ, θα αγωνιστεί φέτος  με τους Νέους.

Ο 17χρονος που αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν του επέτρεψε να συμμετέχει με την ομάδα του, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πλέον βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και δεν θα αργήσει να μπει έτοιμος και δυνατός στα γήπεδα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ταλαντούχος επιτελικός μέσος των Πειραιωτών, αν ξεπεράσει άμεσα τον τραυματισμό του, θα αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα του Βασίλη Βούζα, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στα ευρωπαϊκά ματς του UEFA Youth League.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» μίλησε για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της Κ20 στο Youth League λέγοντας: «Θα είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα, αλλά και για όλα τα παιδιά του τμήματος, γιατί θα παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης και θα αποκομίσουμε ιδιαίτερα πράγματα απ’ αυτή τη διοργάνωση»

Για τους σκοπούς τους της ευρωπαϊκής τους πορείας για τη φετινή χρονιά τονίζει: Εκπροσωπούμε τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, με ωραίο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν καλοί παίκτες στο εξωτερικό, αλλά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα, γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτό το τμήμα και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Τέλος για ποιους αντιπάλους θα διάλεγε στο Youth League είπε: «Δεν επιλέγω κάποια ομάδα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε, και δε θα φοβηθούμε κανένα» δήλωσε ο 17χρονος επιτελικός μέσος.

Γιάννης Βαλμάς για το Football-Academies.gr

Σχόλια