Στον Πανιώνιο ο 16χρονος Λάζαρος Κατσανός

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του 16χρονου (γεν. 12/11/98) τερματοφύλακα Λάζαρου Κατσανού από την αντρική ομάδα του ΑΠΟ Νικολακάκη της ΕΠΣΑΝΑ στις υποδομές του Ιστορικού.

Μια 2ωρη δοκιμή με την ομάδα Νέων του Πανιωνίου ήταν αρκετή για να πεισθούν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας  για το ταλέντο του νεαρού πορτιέρο και να ζητήσουν από την ομάδα των Αχαρνών να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους.

Ο Κατσανός αγωνίζονταν  στον Νικολακάκη από το καλοκαίρι του 2014 που μεταγράφηκε από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών.  Στους 8 από τους 16 αγώνες  που συμμετείχε δέχθηκε μόλις 3 γκολ και συνέβαλε και αυτός ώστε η ομάδα του να αναδειχθεί αήττητη πρωταθλήτρια χειμώνα στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ.  Την οδήγησε δε και στην Β’ φάση του κυπέλλου σημειώνοντας εξαιρετική απόδοση στο νόκ άουτ παιχνίδι της Α’ φάσης, αφού με τις καθοριστικές επεμβάσεις του η ομάδα δεν μπήκε στην περιπέτεια της παράτασης ή ακόμα και των πέναλτι.

Ο πορτιέρο Κατσανός με την αντρική ομάδα ΑΠΟ Νικολακάκη


Ο ίδιος ευχαρίστησε τον πρόεδρο Κο Θανάση Νικολακάκη για την άμεση συγκατάθεση του στην μεταγραφή, καθώς και τους έμπειρους συμπαίχτες του για την αμέριστη βοήθεια και την στήριξη τους. «Το τοπικό πρωτάθλημα από την θέση του τερματοφύλακα  πριν ακόμα κλείσω τα 16 μου, ήταν ένα μεγάλο σχολείο και μιά μοναδική εμπειρία για μένα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε δε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα ενταχθεί στο δυναμικό ενός μεγάλου και ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Πανιώνιος και σημείωσε πως όνειρο του είναι να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Νέων και πως σκοπεύει να δουλέψει σκληρά για να το πετύχει, όπως επίσης και να φτάσει ως την πρώτη ομάδα και να δικαιώσει όσους τον στηρίζουν.

Είχαμε επισημάνει σε παλαιότερο αφιέρωμα, πως ο Κατσανός είναι τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου και πιστεύουμε πως έχουμε ακόμα πολλά περισσότερα να δούμε από αυτόν.

Σχόλια