Νέα «βάση δεδομένων» στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

Ο Λεωνίδας Βόκολος ενημέρωσε άπαντες στον Παναθηναϊκό για τη νέα βάση δεδομένων όπου θα καταχωρούνται τα πάντα για κάθε παίκτη στην πράσινη ακαδημία.

Περισσότερο από μιάμιση ώρα κράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής η ενημέρωση από πλευράς του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Λεωνίδα Βόκολου, προς όλους τους προπονητές αλλά και τους σκάουτ των πράσινων, για τη νέα βάση δεδομένων πάνω στην οποία θα πρέπει να δουλεύουν άπαντες.

Το παρών στο μίτινγκ έδωσε πλην του Βόκολου και ο Τάκης Φύσσας ενώ το παρακολούθησαν ακόμα και οι προπονητές της πρώτης ομάδας και συγκεκριμένα οι Αναστασίου και Βονόρτας, όλοι οι προπονητές των τμημάτων υποδομής, αλλά και όλοι οι σκάουτ που συνεργάζονται με το τριφύλλι.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων τους ανέλυσε πως λειτουργεί η νέα βάση δεδομένων και αξιολόγησης όλων των παικτών που υπάρχουν στην ακαδημία του τριφυλλιού, αλλά και αυτών που τσεκάρουν οι πράσινοι σε όλη την Ελλάδα.

Άπαντες θα έχουν τον δικό τους κωδικό προκειμένου να εισέρχονται στο σύστημα και να το ενημερώνουν, αλλά και να τσεκάρουν κάθε περίπτωση, ώστε όλοι να γνωρίζουν το κάθε τι για κάθε ποδοσφαιριστή, που αφορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Λεωνίδας Βόκολος πλην του νέου τρόπου λειτουργίας της βάσης δεδομένων, δεν θέλησε να πει οτιδήποτε άλλο στους προπονητές της ακαδημίας και αρκέστηκε να απονείμει τα εύσημα στον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών Γιάννη Σαμαρά λέγοντας μεταξύ άλλων: “Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της δουλειά σας εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Αρμόδιος είναι ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος ξέρει αυτή τη δουλειά καλύτερα από τον καθένα”.

Σχόλια