Πρώτο site για τις Ακαδημίες στην Ελλάδα, το football-academies.gr – Για 5ο χρόνο

Πρώτο site σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα παραμένει για 5η συνεχή χρονιά το Football-Academies.gr, στο τομέα της ενημέρωσης, που αφορά το χώρο των Ακαδημιών και του ποδοσφαίρου νεαρών ηλικιών. Αυτό είναι απόρροια της δική σας αγάπης και στήριξης από την πρώτη ημέρα που η ιστοσελίδα μας «ανέβηκε» στο ίντερνετ.

Η ιστοσελίδα www.football-academies.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2011, για να καλύψει την ενημέρωση στο χώρο των Ακαδημιών, που τόσο έλειπε στην Ελλάδα. Τέσσερις (4) μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του, το Football-Academies.gr  κατέκτησε την πρώτη θέση σε επισκεψιμότητα, για τις υποδομές στην χώρα μας και παραμένει στη θέση αυτή ως σήμερα.

Το Football-Academies.gr με τον ξεχωριστό και προσεγμένο τρόπο που προσεγγίζει την επικαιρότητα, έχει γίνει πανελλαδικά ο καθημερινός και αναπόσπαστος φίλος σε μικρούς και μεγάλους.

Τιμούμε τα παλιότερα site, ευχόμαστε να αντέξουν τα νέα, που πραγματικά τα περισσότερα προσπαθούν στο μετερίζι της ενημέρωσης.  Άποψή μας είναι ότι επωφελείται αφάνταστα το παιδικό ποδόσφαιρο, όταν υπάρχει πλουραλισμός στην ενημέρωση, γύρω απ’ αυτό.

Στις υποδομές δεν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο στην ενημέρωση, γιατί αυτό τις  καθιστά στάσιμες. Εννοείται ότι πρέπει να προβάλλονται ποιοτικές φωνές και ορθολογιστικές απόψεις. Άλλωστε, ο κόσμος που μας παρακολουθεί όλους, έχει κριτήριο και άποψη.

Όταν ξεκινήσαμε, μας πλησίαζαν εκατοντάδες αναγνώστες. Σήμερα πολλές χιλιάδες άνθρωποι αναγνωρίζουν σε μας, την έγκυρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση. Η λογική μας είναι να προβάλλουμε το έργο των ανθρώπων των υποδομών, τα νέα ταλέντα, την επιστημονική προσέγγιση του ποδοσφαίρου και όλα τα καθημερινά νέα υψηλού ενδιαφέροντος.

Με το πέρασμα των χρόνων έχουμε αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με πολλές εκατοντάδες ακαδημίες,  προπονητές, επιστήμονες του χώρου, παράγοντες ομάδων, νεαρούς ποδοσφαιριστές και γονείς.

Τελικός στόχος όλων των προσπαθειών μας , είναι να παρέχουμε τη δυνατόν εγκυρότερη ενημέρωση στα παιδιά, στους γονείς, στους προπονητές, στους παράγοντες και γενικά σε όλους όσους ασχολούνται με το παιδικό και νεανικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερος χώρος έχει δοθεί από εμάς, για την προβολή απόψεων των επιστημόνων, που ασχολούνται με τις νεαρές ηλικίες στον αθλητισμό και βοηθούν απ’ την πλευρά τους στην επίλυση θεμάτων που προβληματίζουν γονείς, παιδιά και προπονητές.

Το Football-Academies.gr μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανανεωθεί και οι καινοτομίες που θα εισάγουμε, θα δίνουν περισσότερες δυνατότητες στους αναγνώστες μας, για πολύ πιο γρήγορη, αλλά και με δικές τους δημιουργίες ενημέρωση. Είμαστε αποφασισμένοι το Football-Academies.gr και τη νέα σεζόν να απογειωθεί!

Παραμένουμε αγνοί, δυνατοί και μάχιμοι, όπως είναι και τα παιδιά μας στις Ακαδημίες…

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr


  • Στη φωτογραφία του θέματος η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ στο τουρνουά «U15 Kalimerhaba CUP» στην Τουρκία, στο οποίο έδωσε το παρόν και κάλυψε, το Football-Academies.gr

  • Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας του football-academies.gr και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε like στη σελίδα https://www.facebook.com/football.academies. Επίσης ακολουθείστε μας στο Twitter https://twitter.com/facademies

* Είναι εύκολο πλέον στον οποιοδήποτε, με τη χρήση του alexa.com να ελέγξει την επισκεψιμότητα των site, στο διαδίκτυο. Το πρώτο αποτέλεσμα, που δείχνει το alexa, είναι η αριθμητική κατάταξη του site παγκοσμίως και το δεύτερο αποτέλεσμα αφορά την κατάταξή του, στην Ελλάδα. Όσο μικρότερη κατάταξη έχει ένα site, τόσο μεγαλύτερη είναι η επισκεψιμότητά του.

Σχόλια