Μπαμπά αξίζω; Αξίζεις γιέ μου! Δείξε το ταλέντο σου!

Είναι γνωστό ότι οι έμπειροι προπονητές των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης αναγνωρίζουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από το πρώτο πεντάλεπτο. Αυτό που τραβά τη ματιά τους σ’ ένα μικρό ποδοσφαιριστή, είναι η στάση του σώματος, η επαφή με τη μπάλα, οι έξυπνες επιλογές, οι σωστές μεταβιβάσεις και όχι απαραίτητα η άριστη τεχνική του κατάρτιση.

Γιατί ξέρουν ότι μπορούν να τον εκπαιδεύσουν και να τον αναδείξουν, όπως έχουν κάνει μέχρι σήμερα σε δεκάδες διάσημους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Γι αυτό το λόγο έρχονται οι ισπανοί προπονητές στην Αθήνα, στα δοκιμαστικά της FDE: Για να αναζητήσουν αυθεντικά ταλέντα, να τα αναλάβουν και να τα προωθήσουν.

Αρκετοί με ρωτούν αν αξίζει μια συμμετοχή σε αυτό το δοκιμαστικό. Η απάντησή μου είναι πως αν πιστεύεις μπαμπά πως ο πιτσιρικάς σου είναι ταλέντο, πρέπει να του δώσεις αυτή την ευκαιρία. Το συγκεκριμένο δοκιμαστικό είναι αξιόπιστο και εντελώς αξιοκρατικό.

Πέραν τούτου και να μην επιλεχθεί αρχικά για Ισπανία ο μικρός ποδοσφαιριστής, θα πάρει τη σημαντική εμπειρία του συγκεκριμένου δοκιμαστικού, που μόνο σε ευρωπαϊκές ομάδες θα την λάμβανε.

Επιπλέον αν έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής σου τα στοιχεία που απαιτούνται, θα είναι στα υπόψιν της FDE, για ένταξή του σε ομάδες, που θα συμμετέχουν σε παιχνίδια στις έδρες ευρωπαϊκών ομάδων, για την περαιτέρω αξιολόγησή του, σε εξορμήσεις που θα γίνουν στο εγγύς μέλλον.

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο και θέλεις να εξελιχθείς σε αυτό, έχεις τώρα την ευκαιρία να σε δουν οι ειδικοί. Είναι μεγάλη πρόκληση να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, να δείξεις τι μπορείς να κανεις.

Και θυμήσου: Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν από τις αλάνες, χωρίς να τους έχουν δει και ανακαλύψει για χρόνια οι μεγάλες ομάδες.

Κυνήγησε το όνειρο: Κάνε τώρα αίτηση συμμετοχής στα δοκιμαστικά της 26,27 και 28 Δεκεμβρίου, στο site www.fde.gr ή τηλεφώνησε στο 210 61 95 542 και 693 22 72 418 για να ενημερωθείς. Οι τελευταίες κενές θέσεις εξαντλούνται.

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια