Επιτυχημένο το σεμινάριο Ποδοσφαίρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου για τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής του Ατρομήτου, αλλά και για αυτούς των συνεργαζόμενων Σχολών του Δίκτυου του Ατρόμητου, με εισηγητή τον καθηγητή Βαγγέλη Μπεκρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ανακαινισμένου αθλητικού μας κέντρου το πρωτοποριακό «Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ποδοσφαίρου» για τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής αλλά και των συνεργαζόμενων σχολών  με το Δίκτυο Ατρόμητου.

Το σεμινάριο είχε ως θέματα τις οπτικές δεξιότητες και την αντιληπτική ικανότητα στο ποδόσφαιρο καθώς και τις εφαρμογές τους στην προπόνηση.

Διοργανώθηκε υπό την επιμέλεια του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και ομιλητής ήταν ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης καθηγητής Βαγγέλης Μπεκρής ο οποίος με χρήση projector ανέλυσε διεξοδικά τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι προπονητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του αθλητικού κέντρου αλλά και στη κλειστή αίθουσα πισίνας & spa.

To σεμινάριο παρακολούθησαν οι εξής προπονητές του Ατρόμητου: Κορακάκης, Καλτσής, Οφρυδόπουλος, Ρούσσης Παρθενίου, Γκούμας, Σάσσαλος, Ρίζος, Γιαταγανάκης, Πολίτης, Γεωργόπουλος, Πατατανές, Σταυρινός, Χόρτσας, Σκαρπέλης, Μαυρίκος, Μπαμπανιώτης, Γκέρος.

Επίσης οι: Σαλέπης (Ατρόμητος Πλαγιαρίου), Αγάθας (Οινόφυτα), Πέππας (Οινόφυτα), Πετρόπουλος (Ελλάς Βέλου), Κοντογιάννης (Ελλάς Βέλου), Αναστασιάδης (Ελλάς Βέλου), Μουντανάρης (Αιγέας Πλωμαρίου, Οικονόμου (Αθλούπολη Κορίνθου), Κότσιρας (Ελλάς Μονάχου) καθώς και οι Παπασπύρου, Αντωνολουκάς, Σεροπιάν, Τσακτσίρας, Συμεωνίδης.

Σχόλια