Δανεικός ο Κότσαρης, στην Ομόνοια του Νταμπίζα!

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Νίκος Νταμπίζας, ζήτησε δανεικό τον Κωνσταντίνο Κότσαρη, το «τριφύλλι» συμφώνησε και ο νεαρός πορτιέρο πάει στον Κύπρο.

Μετά τους προπονητές Αγριογιάννη και Σίμο, το ταξίδι στην Κύπρο για την Ομόνοια θα κάνει και τρίτος πράσινος. Αυτή τη φορά ποδοσφαιριστής…

Ο Νίκος Νταμπίζας ως τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας ζήτησε από το «τριφύλλι» δανεικό τον 96άρη πορτιέρο, Κωνσταντίνο Κότσαρη και η «πράσινη» ΠΑΕ έδωσε το «οk» ώστε ο διεθνής άσος να πάρει συμμετοχές και να επιστρέψει έτοιμος.

Μάλιστα τη συμφωνία ανακοίνωσε πρώτος ο κυπριακός σύλλογος το βράδυ της Παρασκευής:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για δανεισμό του 19χρονου Ελλαδίτη τερματοφύλακα, Κωνσταντίνου Κότσαρη, με τον οποίο το Σωματείο μας έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Ελλάδος των U19, U18 και U17. Η συμφωνία ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Κωνσταντίνο Κότσαρη θα ολοκληρωθεί, όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει με επιτυχία την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Κώστα Κότσαρη στην Ομόνοια Λευκωσίας, με την μορφή του δανεισμού, για τη σεζόν 2016-17».

Σχόλια