Η επίσημη ανακοίνωση της INTER για το Camp της Αθήνας

Αναρτήθηκε στο site της INTER το επίσημο δελτίο τύπου της Ιταλικής ομάδας, που αφορά το Camp που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-14 Απριλίου 2017, στην Αθήνα, για παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της INTER:

«Μιλάνο,

Οι δραστηριότητες της ακαδημίας της Ιντερ μεγαλώνουν  όλο και πιο πολύ στο εξωτερικό  χάρη  στην εμπειρία των προπονητών και το υψηλό επίπεδο τεχνικής εκπαίδευσης που προσφέρουν.

Το πρώτο ραντεβού έχει προγραμματιστεί στην πανέμορφη Αθήνα στις 10 Απριλίου. Ο senior Manager Technical Operation ALDO MONTINARO, θα συντονίσει το πρόγραμμα του camp της Αθήνας όπου θα πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών. Μαζί με τον Luigi Bonanno, συντονιστή των σχολών ποδοσφαίρου της Ιντερ, τον Gabriele Zanon, προπονητή  τερματοφυλάκων  και τους τεχνικούς Giuseppe Fonseca, Massimiliano Barisoni και Othman El Jouhari.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις ενώ τις απογευματινές ώρες έχουν προγραμματιστεί σεμινάρια για τους προπονητές όπως παραδοσιακά προσφέρει η Ιντερ στους τοπικούς προπονητές.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης η διοργανώτρια εταιρία μαζί με την Ιντερ προγραμματίζουν τα επόμενα camp που θα γίνουν στην Ελλάδα  μέσα στο καλοκαίρι.

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της Ιντερ και ο διευθυντής Marco Monti, σχεδιάζουν τις επόμενες δραστηριότητες του καλοκαιριού στο εξωτερικό. Η Ελλάδα είναι ο πρώτος σταθμός των δραστηριοτήτων ανα τον κόσμο. Από την Κίνα μέχρι την Αμερική περνώντας από την Μεσόγειο και την Ελλάδα, δίνοντας την δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά να περάσουν  ένα καλοκαίρι με τα χρώματα της Ιντερ».

Δείτε την ανακοίνωση στο site της Ιντερ κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Σχόλια