«Δεν θα ξεχάσω ποτέ, ποιος είμαι και από που κατάγομαι»

Όταν ένα νέο παιδί από τη Νάξο αφήνει το νησί του για να κάνει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Αθήνα και μιλάει με τόσο εγκωμιαστικά λόγια για τη νέα του ομάδα γιατί απλά έτσι νιώθει τότε αλλά και με τόση υπευθυνότητα αντιλαμβάνεται κανείς  τη μεγάλη αξία που έχει αυτό το «ταλεντομάζεμα» που κάνει ο Ατρόμητος ανά την Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Ξενάκης, περί ου ο λόγος- είναι ένα από τα λίγα νέα αποκτήματα του Ατρόμητου Κ17. Συνεσταλμένος, συνειδητοποιημένος αλλά και με ποιότητα που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του μίλησε στο λοιπόν στο sportcyclades και πραγματικά μας εξέπληξε με όσα είπε.

Διαβάστε τη συνέντευξη:

—-Πλέον έχεις κάνει ένα τεράστιο… άλμα στην καριέρα σου, αφού από τον ΠΑΣ Νάξου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Θα ήθελα να μου πεις τις πρώτες του σκέψεις, τα πρώτα σου συναισθήματα.

“Με δέος και περηφάνεια γίνομαι μέλος του Ατρόμητου Αθηνών και είναι εξαιρετική τιμή για μένα ότι θα αγωνιστώ φορώντας την φανέλα αυτής της μεγάλης ιστορικής ομάδας”.

—Θα ήθελες να πεις κάτι σ’ αυτούς που σε βοήθησαν να φτάσεις έως εδώ;

“Ευχαριστώ από καρδίας τον προπονητή μου κ. Πέτρο Μαράκη και τον ΠΑΣ Νάξου που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Αποστόλη Αποστόλου που με ξεχώρισε, πιστεύει σε έμενα και σήμερα μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που στέκονται πάντα στο πλευρό μου.

—Πριν κλείσουμε θα ήθελα μου αναφέρεις κι αν έχεις θέσεις τον επόμενο στόχο σου.

“Επόμενος μου στόχος είναι να αποκτήσω μια θέση στο αρχικό σχήμα του νέου μου προπονητή και να έχω μια καλή πορεία στο νέο μου σχολειό”.

—Τέλος, όπως αναφέραμε θα γίνεις πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών, τι θα κρατήσεις από το νησί σου και τι θα σου λείψει από τη Νάξο.

“Από τη Νάξο θα μου λείψουν τα πάντα όπως η οικογένεια μου, οι παρέες μου, το σχολείο μου, η παλιά μου ομάδα. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ποιος είμαι και από που κατάγομαι”.

Σχόλια