Μια ΕΦΗΒΙΚΗ ομάδα ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, που παίζει με επιτυχία στο ΑΝΤΡΙΚΟ πρωτάθλημα!

Η ιστορική ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ (έτος ιδρύσεως 1920) με έδρα στο γήπεδο του Ρουφ, από πέρσι «γύρισε» ποδοσφαιρική σελίδα και συμμετέχει με νέα παιδιά ηλικίας από 15 έως 17 ετών, στο αντρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, αναταράσσοντας τα λιμνάζοντα νερά του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, δείχνοντας παράλληλα νέους δρόμους στο ποδόσφαιρο των Αθηνών.

Πρωτεργάτες του εγχειρήματος δύο άνθρωποι με όραμα, ο Γιώργος Αγγέλης και ο Δημήτρης Κουζινός.

Ο Γιώργος Αγγέλης, με εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον διοικητικό-οργανωτικό χώρο των υποδομών και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Δημήτρης Κουζινός, με πολύχρονη και διακριτή εμπειρία  ως προπονητής αγωνιστικών τμημάτων των υποδομών (Κ17-Κ20) συνέπλευσαν στην υλοποίηση του οράματός τους.

Οι δύο ποδοσφαιράνθρωποι πρωτοστάτησαν και έκαναν πράξη το όραμά τους, να κατέβουν δηλαδή σε αντρικό πρωτάθλημα με ποδοσφαιριστές ηλικίας 15, 16 και 17 ετών. Μετά από τις επιλογές των παικτών και την δημιουργία του ρόστερ της ομάδας τους, έδωσαν την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά να αγωνιστούν στο αντρικό πρωτάθλημα της Αθήνας, να κερδίζουν το σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων τους και κατόπιν κάποια απ’ αυτά να πάρουν μεταγραφή σε ομάδες υποδομών ΠΑΕ, Κ17 και Κ20.

Το football-academies.gr έχοντας ως γνώμονα την πλήρη ενημέρωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και των γονιών τους, συνάντησε τον κ. Αγγέλη και τον κ. Κουζινό, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο εγχείρημά τους αυτό, αλλά και στο στόχο της της Δάφνης Αθηνών.

Ο Γιώργος Αγγέλης μας είπε:

«Η ομάδα μας ήταν η μικρότερη ηλικιακά από όλες τις ανδρικές ομάδες, όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΑ, με μέσο όρο ηλικίας τα 16 χρόνια. Τα παιδιά στάθηκαν επάξια απέναντι σε πολύ μεγαλύτερους και εμπειρότερους αντιπάλους, κατά γενική ομολογία καθώς  και των ιδίων των αντιπάλων τους. Δίνουμε τις ευκαιρίες στα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να ξεχωρίσουν με συνεχείς αγώνες σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Γι αυτό μέσω του site σας προσκαλούμε νέα παιδιά που πιστεύουν στις δυνατότητές τους και έχουν φιλοδοξίες να έλθουν να δοκιμαστούν στην οικογένεια της Δάφνης Αθηνών, στο γήπεδο του Ρουφ, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6979975727 (κ. Γιώργος Αγγέλης)».

Ο Δημήτρης Κουζινός που είναι σήμερα και προπονητής του τμήματος Κ17 στον Πανιώνιο, μας είπε για το εγχείρημα Δάφνη Αθηνών:

«Αναδείξαμε τα νέα παιδιά, δηλαδή ηλικίες από 15 έως 17 χρονών, δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη και παράλληλα στέλνουμε μήνυμα στις Ενώσεις και τα ποδοσφαιρικά σωματεία, να πιστέψουν στα νέα παιδιά, διότι ταλέντο υπάρχει.

Στόχος είναι η Δάφνη Αθηνών, να γίνει σημείο αναφοράς, για την προσέλκυση νέων ταλαντούχων παιδιών, όπου με δουλειά, ανταγωνιστικά παιχνίδια και κατάλληλη καθοδήγηση να δημιουργήσει ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, με τα απαιτούμενα εφόδια, για να στελεχώσουν κατ’ αρχήν αγωνιστικά τμήματα Κ17 και Κ20 ΠΑΕ και κατόπιν επαγγελματικά τμήματα.

Η χρονιά που πέρασε κρίνεται επιτυχημένη και μάλιστα περισσότερο του αναμενομένου, αφού τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι αντίπαλοι, κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων κατά γενική ομολογία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος πέντε (5) παιδιά μας προωθήθηκαν σε αγωνιστικά τμήματα Κ17 και Κ20 ΠΑΕ.

Η επόμενη χρονιά αναμένεται καλύτερη διότι υπάρχει η εμπειρία του προηγούμενου χρόνου και, το κυριότερο, αυξημένο ενδιαφέρον από νέα παιδιά, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Γι αυτό είμαστε ανοικτοί, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά παιχνίδια της ομάδας, να επικοινωνήσουν μαζί μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σωματείο είναι σε στενή συνεργασία, με γνωστή ΠΑΕ του Λεκανοπεδίου, που έχει παράδοση, στην ανάδειξη ταλέντων.

Πληροφορίες για τα δοκιμαστικά

Δάφνη Αθηνών, γήπεδο του Ρουφ, τηλέφωνο 6979975727 (κ. Γιώργος Αγγέλης)

 

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr


Σχόλια