Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Camp του Ajax (Photos+Videos)

Ήταν ένα camp βασισμένο καθαρά, στα ολλανδικά πρότυπα προπόνησης.

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Camp του Ajax Hellas στις εγκαταστάσεις του Star Football Club στη Βούλα, την Τρίτη 10 Ιουλίου, με την τελετή λήξης του Camp.

Η τελετή λήξης  έγινε μέσα σε κλίμα ποδοσφαιρικό και  με αισθήματα ικανοποίησης από όλες τις πλευρές.

Στην οικονομική συγκυρία που ζούμε στην Ελλάδα, είναι πραγματικά απίστευτο, να βλέπει κανείς ένα Camp να ξεπερνά κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, όσον αφορά τη συμμετοχή των παιδιών σ’ αυτό. Το football-academies.gr πίστεψε το ποιοτικό εγχείρημα των διοργανωτών, στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους, υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις επικοινωνιακά το Camp και δικαιώθηκε.

Στα 236 παιδιά που συμμετείχαν, υπήρχε πολύ ταλέντο, πράγμα που επισήμαναν σε δηλώσεις τους οι Ολλανδοί προπονητές (Δείτε δηλώσεις του Άρνολντ Μιούρεν ΕΔΩ και του Ντένις Ντε Χάαν ΕΔΩ).

Οι Ολλανδοί προπονητές Άρνολντ Μιούρεν, Ντένις Ντε Χάαν, Τζοόστ φαν Νταμ και Γκέριτ Πανχούις, πλαισιωμένοι από δέκα επιλεγμένους έλληνες βοηθούς, προπονητές ακαδημιών, δίδαξαν στα παιδιά την ίδια ακριβώς προπόνηση που λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές στην ακαδημία του Αjax. Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 7 έως 16 ετών, μπήκαν γρήγορα στο πνεύμα της προπόνησης, πράγμα που βοήθησε να φτάσει την προπόνηση σε υψηλά επίπεδα, αναδεικνύοντας το ταλέντο των παιδιών.

Από τον Ajax Hellas αναμένετε το report των Ολλανδών προπονητών, για το ποιοι παίκτες θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία, στις εγκαταστάσεις του Ajax.

Ραντεβού για του χρόνου το καλοκαίρι, έδωσαν οι διοργανωτές με τα παιδιά και τους γονείς τους, για το επόμενο  Camp του Ajax.

Στους διοργανωτές, η ολοκλήρωση του Camp με τη μεγάλη απήχηση της όλης διοργάνωσης, σκόρπισε πλατιά χαμόγελα, ικανοποίηση που φαίνεται και από τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας του Ajax Hellas, Άγγελου Βεΐζι:

«Έπειτα από δέκα ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στον Ajax και το ποδόσφαιρο, ως διοργανωτές του Ajax Camp Hellas, είμαστε στην ευχάριστη θέση να χαμογελάμε για το αποτέλεσμα το οποίο πετύχαμε. Σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα, όπου η κρίση έχει χτυπήσει την… πόρτα σχεδόν όλων των κατοίκων της Ελλάδας, 236 οικογένειες έδειξαν πως το όνειρο για τα παιδιά τους δεν θα σβήσει ποτέ και θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους, δηλαδή βλέποντας τους μια ημέρα ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

«Οι συμμετοχές ήταν άκρως ικανοποιητικές, ενώ και γενικότερα το όλο εγχείρημα για ακόμη μια χρονιά, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα ταλέντα ξεχώρισαν ακόμη μια φορά, ενώ το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι κανείς δεν έχασε, αντιθέτως κέρδισε το ποδόσφαιρο. Την επόμενη φορά, ευχόμαστε να δούμε ακόμη περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κυνηγήσουν το όνειρο να αγωνιστούν μια ημέρα στον Αίαντα».

Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα αναρτηθούν στο football-academies.gr βίντεο και φωτογραφίες από την όλη διοργάνωση.

Video από τα παιδιά στην τελετή λήξης

{youtube width=”610″ height=”400″}4S5ZmPjf3AU{/youtube}

Video από την τελετή λήξης

{youtube width=”610″ height=”400″}BiiYBKGq1mc{/youtube}

Video με δηλώσεις του προπονητή του Άγιαξ Γκέριτ Πάνχουις

Ο Γκέριτ Πανχούις είναι από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στον κόσμο, είναι γεννημένος στις 21 Απριλίου του 1967 και από τα χέρια του έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ταλέντα του Άγιαξ στη θέση του τερματοφύλακα. Στεκέλενμπουργκ, Φεερμέερ, Λόμποντ, αλλά και πολλοί άλλοι ήταν από τους παίκτες που αναδείχθηκαν υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού. Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του football-academies.gr

{youtube width=”610″ height=”400″}vIph2d78W68{/youtube}

Φωτορεπορτάζ

Σχόλια