Τζαβέλλας: «Για τις ακαδημίες βοήθησα»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους βοήθησε τη Δόξα Βύρωνα και κατ’ επέκταση τις ακαδημίες της ομάδας.

Σε μία κίνηση καλής θελήσεως προχώρησε ο Γιώργος Τζαβέλλας ο οποίος βοήθησε οικονομικά τη Δόξα Βύρωνα. Μιλώντας στον NOVA ΣΠΟΡ FM για την πρωτοβουλία του, υποστήριξε πως ο βασικός λόγος ήταν να μη χαθούν τα νεαρά παιδιά που προσπαθούν να φτιάξουν καριέρα.

Για την απόφαση να βοηθήσει τη Δόξα Βύρωνας: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολο μέσα στο καλοκαίρι να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση, όμως από τη στιγμή που μπορώ να βοηθήσω όσο είμαι ακόμα στην Ελλάδα για αυτούς τους μήνες, αξίζει για να βγει η ομάδα από αυτή τη θέση. Το έκανα γιατί το ήθελα και υπήρξαν άνθρωποι που με προσέγγισαν, που αγαπούν το Βύρωνα και το έδειξαν με πράξεις».

Για την ομάδα του Βύρωνα: «Έχουμε στις ακαδημίες μας 220 παιδιά η ακαδημία και έχουμε από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Είναι πολύ μεγάλο νούμερο και μιλάμε για το… αύριο του ποδοσφαίρου. Αυτά τα παιδιά είναι που μας δίνουν το κίνητρο να προσπαθήσουμε για το σύλλογο, γιατί αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας και όχι κάποια άνοδος στις κατηγορίες».

Για τις δυσκολίες του εγχειρήματος: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες στη γύρω περιοχή, αλλά εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Νομίζω είναι λίγο νωρίς να μιλήσω για το αν θα ασχοληθώ με αυτό το πόστο μετά το τέλος της καριέρας μου. Αλλά με την αλλαγή των ανθρώπων και πιθανώς με την αναγνωσιμότητα του ονόματος μου, μπορώ να ενισχύσω και το θέλω πολύ. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό φυσικά».

Για την Εθνική Νέων: «Έχουμε δείξει πολλά χρόνια τώρα ότι και στις μικρές Εθνικές γίνεται πολύ καλή δουλειά. Και επειδή γνωρίζω προσωπικά τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Τσάνα, είμαι σίγουρος ότι κάνει σημαντική δουλειά. Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ακριβώς συνέβαινε και μερικά χρόνια πριν, με τους τότε μικρούς να απαρτίζουν την Εθνική Ανδρών πλέον».

Σχόλια