Στο Δίκτυο Σχολών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (και) ο ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ Ζακύνθου

Και στη Ζάκυνθο o Ατρόμητος! Ο Υπεύθυνος Δικτύου των Σχολών του Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου, βρέθηκε στη Ζάκυνθο και παρουσία του, ο υπεύθυνος της πολύ καλής ακαδημίας του ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, Διονύσης Πομώνης υπέγραψε το συμφωνητικό της συνεργασίας και ένταξης του νησιώτικου συλλόγου, στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ένας ακόμη νησιώτικος σύλλογος, προστίθεται στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας μας που επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο.

Το νέο μέλος μας, είναι ο ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου. Ο εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας  Διονύσης Πομώνης υπέγραψε το συμφωνητικό της συνεργασίας παρουσία του Υπεύθυνου Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου.

Η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία και η θυγατρική Αστέρας Πλάνου στη Β’ τοπική κατηγορία. Η ακαδημία  αριθμεί περισσότερα από 100 παιδιά.

«Στόχος μας  μέσα από την συνεργασία μας  είναι να δώσουμε την τεχνογνωσία και το πρόγραμμα μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Ατρόμητος στα παιδιά των ακαδημιών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για  την συνεργασία αυτή και πιστεύω ακράδαντα ότι θα αποδώσει καρπούς» δήλωσε στο atromitosfc.gr o πρόεδρος του νησιώτικου συλλόγου.

Σχόλια