Τάκης Γιαννόπουλος: «Σφραγίδα της δουλειάς, οι επιτυχίες της Ακαδημίας»

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ  –  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  ΝΕΩΝ  Ε.Π.Σ.Α  για το 2015

Γνωστός πλέον σε όλους μας ο Τάκης Γιαννόπουλος, τόσο από την πολύπλευρη και πλουραλιστική αρθρογραφία του εδώ και τέσσερα χρόνια, στο football-academies.gr, όσο και από την παρουσία του στα κατά τόπους ερασιτεχνικά και παιδικά πρωταθλήματα της Αθήνας.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο football-academies.gr, για άλλη μια επιτυχία της ακαδημίας του Πανερυθραϊκού, που εργάζεται και τιμά εδώ και πολλά χρόνια.

Το ΕΦΗΒΙΚΟ  τμήμα  του  Πανερυθραϊκού  με Προπονητή τον Τάκη  Γιαννόπουλο, επικράτησε με 3-1 του Ατρόμητου  Χαλανδρίου, στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, που διεξήχθη στις 16/5 στο Γήπεδο των Βριλησσίων και σήκωσε την «κούπα» του Πρωταθλητή της Αθήνας για την περίοδο 2014-2015.

Δείτε τι είπε στο football-academies.gr ο Τάκης Γιαννόπουλος για την ακαδημία του Πανερυθραϊκού και για τα παιδιά που εκπαιδεύει.

Ερ. : Τι .. γίνεται στην Ερυθραία Κε Γιαννόπουλε?

Στην Ερυθραία, χρόνια τώρα, γίνεται  .. «κάτι» το οποίο ΔΕΝ  είναι τυχαίο! Υπάρχει ένας  ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ο Τόνυ Αχαρονιάν, ο οποίος με γνώμονα την πειθαρχία και τον σεβασμό, θέλει να βλέπει, πρώτα ΥΓΕΙΑ στις Ακαδημίες μας και μετά ποδόσφαιρο.

Υπάρχει μια ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ  υποστήριξη, η οποία λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα! Υπάρχει ένας ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ο κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο οποίος φροντίζει όχι μόνο το να τηρούνται όλα τα παραπάνω, αλλά και πολλά άλλα!

Υπάρχει ο άνθρωπος για .. όλες τις δουλειές – ΕΦΟΡΟΣ, ο Λορέντζο, ο οποίος βρίσκεται 15 ώρες την ημέρα στο γήπεδο, λύνοντας προβλήματα πριν καν αυτά δημιουργηθούν!

Υπάρχει επίσης, ένα πλήρες  οργανωμένο ΙΑΤΡΕΙΟ, όπου με την καθημερινή 6άωρη παρουσία του ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ μας, κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ, φροντίζουμε για την πρόληψη και αποκατάσταση τυχόν τραυματισμών.

Και φυσικά, υπάρχει ένα  ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM, αποτελούμενο από τους Κους.: ΚΟΚΚΟΣΗ – ΤΑΜΒΑΚΗ – Γιάννη ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΤΣΙΠΡΑ  και  Τάκη  ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, των οποίων η άψογη συνεργασία, φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ερ.: Μήπως κάπου εκεί .. κρύβεται και η φετινή επιτυχία του ΕΦΗΒΙΚΟΥ?

Ακριβώς! Η φετινή κατάκτηση του  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΝΕΩΝ, απ’ το Εφηβικό μας, δεν είναι προσωπική μου επιτυχία, αλλά αποτέλεσμα αυτής της  “χημείας”, όλων των παραπάνω παραγόντων! Αυτή η “φουρνιά” με κορμό τους 98άρηδες, για την οποία φωνάζω εδώ και 5 χρόνια, είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στις Ακαδημίες  μας!

Η Τωρινή φουρνιά του Εφηβικού, δεν είναι τυχαίο ότι, 3 συνεχόμενες χρονιές, μετέχει σε ισάριθμους Τελικούς! Αυτά τα παιδιά, το 2013 στέφθηκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΠΑΙΔΩΝ  Ε.Π.Σ.Α, το 2014, φθάσαμε στον Τελικό, όπου ηττηθήκαμε από το Ρούφ και  επανήλθαμε φέτος το 2015 ως  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, κερδίζοντας  σ΄ έναν πολύ ωραίο αγώνα με 3 – 1, μια εξίσου πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, τον  ΑΤΡΟΜΗΤΟ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Η  Φετινή επιτυχία, είναι η σφραγίδα της δουλειάς μας, αλλά συγχρόνως όμως, μας γεμίζει με ευθύνη απέναντι σ΄ αυτά τα παιδιά!

Ερ. : Πόσο ψηλά πιστεύετε ότι μπορούν να φθάσουν αυτά τα παιδιά?

Κοιτάξτε, ποδόσφαιρο ΔΕΝ θα παίξουν όλα τα παιδιά! Οι στατιστικές λένε, ότι από τα 200 παιδιά, σε υψηλό επίπεδο θα παίξουν τα 2 ! σε .. Ερασιτεχνικό .. μπορεί και όλα! Το πλεονέκτημα όμως που έχουν αυτά τα παιδιά είναι άλλο! Στην πλειοψηφία τους, είναι  εξαιρετικοί μαθητές και ευτυχώς, σαν πρώτη προτεραιότητα, έχουν την μαθησιακή τους εξέλιξη.

Μακάρι να μπορέσουν να συνδυάσουν, το ποδόσφαιρο με το σχολείο και να τα .. κρατούν και τα 2 σε υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω όμως πόσο εφικτό είναι αυτό, καθώς  του χρόνου “παραμονεύει” η πολύ δύσκολη χρονιά των Πανελληνίων  εξετάσεων.

Ερ. : Ελπίζετε σε μια ανάλογη συνέχεια του Εφηβικού ή τα όνειρα σταματούν εδώ?

Χωρίς ελπίδα και όνειρα, δεν υπάρχει ζωή! Μ΄ αρέσει να “χτίζω”  και να δημιουργώ κι ευτυχώς αυτό χαρακτηρίζει, όλους όσους δουλεύουν στις Ακαδημίες του  ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ!

Παραδίδουμε μια ποιοτική  φουρνιά – απ΄ όλες τις πλευρές –  στο Αντρικό, κι αρχίζουμε το «χτίσιμο» μιας άλλης! Υπάρχει άφθονο ταλέντο στις μικρές μας ηλικίες και είναι υποχρέωσή μας, να το βελτιώσουμε στον μέγιστο βαθμό και αυτό θα γίνει!

Σχόλια