Ξεκινά τη Δευτέρα (22/8) η Ακαδημία του ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ με Τεχνικό Διευθυντή τον Ενωσιακό Προπονητή Τάσο Δημητρίου

Για πρώτη φορά τόσο νωρίς, ξεκινούν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΟ Χαϊδαρίου για τη νέα χρονιά, με επικεφαλής τεχνικό διευθυντή τον κορυφαίο ενωσιακό προπονητή ακαδημιών κ. Τάσο Δημητρίου.

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 19.30 (7.30 μ.μ) στο δημοτικό γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης πραγματοποιούν την πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση το εφηβικό και το παιδικό τμήμα του ΑΟ Χαϊδαρίου (γεννηθέντες το 2003 και πριν).

Εκεί οι νεαροί αθλητές του ΑΟ Χαϊδαρίου θα παραλάβουν το νέο αθλητικό ιματισμό και το υπόλοιπο αθλητικό υλικό τους υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού διευθυντή κ. Τάσου Δημητρίου καθώς και των προπονητών τους κ.κ. Δημήτρη Διαμάντη, Γιάννη Σωτήρχο και Σταύρο Τζαναβάρα (δίπλωμα Uefa Β με ειδικότητα στη στατιστική ποδοσφαίρου), γεγονός που καταδεικνύει το πολύ υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας καθώς και τα πολύ υψηλά standards που θα κινηθούν και θα λειτουργήσουν φέτος οι ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Όσον αφορά τα μικρότερα τμήματα παμπαίδες, τζούνιορ, προτζούνιορ, και αστεράκια, αυτά θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη και ώρα 8 μ.μ στο δημοτικό γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης με πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα από τους αρμόδιους προπονητές.

Σχόλια