Γι’ αυτό φεύγει ο Αγριογιάννης…

«Δεν ταιριάζει η χημεία, με αυτή του τεχνικού τιμ»

Παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριογιάννης. Τον λόγο για τον οποίο αποχωρεί, ανέφερε σε συνέντευξή του στο «ΣΠΟΡ FM 94,6». Τι λέει για τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Στιλ, τον Καρνέζη, αλλά και τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αγριογιάννης στο «ΣΠΟΡ FM 94,6» για:

-την πορεία του στον Παναθηναϊκό και τον κύκλο που κλείνει: «Τα αποτελέσματα μιλάνε για εμένα, αλλά αυτό που με κάνει υπερήφανο είναι ότι με τον Καρνέζη έφαγα χθες το βράδυ, με τον Καπίνο μιλάω συχνά και γενικότερα με τους τερματοφύλακες που δούλεψα έχω πολύ καλές σχέσεις. Αυτό το κλίμα δεν αλλάζει με τίποτα. Για εμένα έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος της ζωής μου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά. Πρόκειται για εννέα σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Ήμουν υπεύθυνος για τέσσερις κατηγορίες τερματοφυλάκων, από τον εκκολαπτόμενο μέχρι τον νεαρό τερματοφύλακα». 

-τον λόγο που αποχωρεί: «Τόσα χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό, δούλεψα με πολλούς ανθρώπους. Η αιτία που μου είπε ο κύριος Βόκολος ότι αποχωρώ είναι ότι δεν ταιριάζει η χημεία με το τεχνικό τιμ. Εγώ δεν είμαι… χημικός, είμαι επαγγελματίας προπονητής τερματοφυλάκων. Είναι μια συναισθηματική στιγμή για εμένα και αφήνω τα αποτελέσματα να μιλήσουν για εμένα». 

– την επιλογή του Στιλ: «Μου δόθηκε μια λίστα 13 τερματοφυλάκων από τον κύριο Νταμπίζα. Αυτά που είδα στον Στιλ ήταν ότι είναι γρήγορος και καλός στην αντίδραση. Είχε και κάποια κενά, τα οποία έπρεπε να αναπληρώσουμε με δουλειά. Είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Μπορέσαμε άμεσα, σε λίγο χρονικό διάστημα να καλύψουμε τα κενά και να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι του που δεν είχε δουλέψει». 

-τα πλάνα που κάνει από εδώ και πέρα: «Έχω τελειώσει το UEFA ‘ΑGoalkepping και ελπίζω να εξελίξω την προπονητική μου καριέρα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αλαφούζο, αν δεν υπήρχε αυτός, δεν θα υπήρχε ο Παναθηναϊκός. Να ευχαριστήσω τους πάντες για τη συνεργασία για την πολύ καλή χρονιά και τη συνεργασία που είχαμε».

Σχόλια