«Αγκάλιασε» το Ιόνιο ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Και στην Κεφαλονιά το «αστέρι»!

Μια ακόμη ομάδα από το σύμπλεγμα νήσων του Ιονίου ενέταξε ο Ατρόμητος στο Δίκτυο Σχολών του. Μετά τον ΑΟ Τσιλιβή από τη Ζάκυνθο και τον Πανλευκάδιο από τη Λευκάδα, εντάσετε στο δίκτυο και ο  Παλληξουριακός από την Κεφαλονιά.

Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου και ο προέδρος του Παλληξουριακού Ευστάθιος Λυκούδης, συμφώνησαν την ένταξη του Παλληξουριακού στο δίκτυο των σχολών των Περιστεριώτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα, αγκαλιάζουμε το Ιόνιο!

Μετά τον ΑΟ Τσιλιβή από τη Ζάκυνθο και τον Πανλευκάδιο από τη Λευκάδα, μια ακόμη ομάδα από το σύμπλεγμα νήσων του Ιονίου Πελάγου εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μιας με τον ΑΟ Παλληξουριακό, μια από τις πιο ιστορικές ομάδας του νομού Κεφαλλονιάς που ιδρύθηκε το 1950.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα παρουσία του Υπεύθυνου του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου και του προέδρου του Παλληξουριακού Ευστάθιου Λυκούδη ο οποίος δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Το σωματείο μας, πλέον, αποτελεί μέλος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος και η ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας αποτελεί τιμή για τον Παλληξουριακό και, φυσικά, γεμίζει ικανοποίηση όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα: διοικούντες, προπονητές, αθλητές και γονείς.

Ήταν κάτι που, αφότου τέθηκε ως ενδεχόμενο, το συζητήσαμε και δεν αργήσαμε να φτάσουμε στην από κοινού απόφαση για την πραγματοποίηση αυτής της συνεργασίας.

Από την μία η ιστορικότητα του Ατρομήτου και από την άλλη η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά που γίνεται εδώ και καιρό στα τμήματα υποδομής του με τα αποτελέσματα της να είναι ορατά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που μας ώθησαν στην επιδίωξη μιας τέτοιας συνεργασίας.

Όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς χάρη στην διαθεσιμότητα και την προθυμία των ανθρώπων της ΠΑΕ -και ιδίως του κ. Αποστόλου- να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα και να καλύψουν όσα ζητήματα έχρηζαν διευκρινίσεως αποδεικνύοντας ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η δημιουργία μιας ειλικρινούς ποδοσφαιρικής σχέσης μεταξύ των δυο ομάδων.

Οφείλω, ακόμη, να πω πως τα μέλη του Παλληξουριακού που επισκέφθηκαν την ΠΑΕ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία των ανθρώπων του Ατρομήτου καθώς και για την ξενάγησή τους στο συνεχώς αναπτυσσόμενο Προπονητικό Κέντρο του συλλόγου.

Τέλος, δεν μένει άλλο να ειπωθεί, δεδομένου ότι η ικανοποίηση σύντομα πρέπει να δώσει την θέση της στην υπευθυνότητα, στη συνέπεια και στην οργάνωση ώστε το πλάνο που συνέταξε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Ατρομήτου, καθηγητής κ. Μπεκρής να τεθεί σε εφαρμογή από τους προπονητές της Ακαδημίας μας υπό την γενική επίβλεψη του προπονητή, κ. Παπαδάτου».

Σχόλια