Από τη Ζάκυνθο στον Πανιώνιο, ο 16χρονος Διονύσης Σπίνος

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ζακύνθου.

Ο λόγος για τον γεννηθέντα στις 29/12/2000, Διονύση Σπίνο, που ανήκει στην Ακαδημία της Δόξας Πηγαδακίων και ο οποίος έχει ενταχθεί ήδη στην προετοιμασία της Κ17 των κυανέρυθρων από τις 25/7.

Η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς ο ταλαντούχος χαφ έχει μεταβεί στη Ζάκυνθο για να πάρει το δελτίο του και τα προσωπικά του είδη, για τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Αθήνα.

Είναι παιδί τις ακαδημίας της Δόξας Πηγαδακίων, και την προηγούμενη σεζόν  ήταν μαζί με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Ανδρέα Γκούσκο στον ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, όπου είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι με τον Αιολικό Μυτιλήνης, όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το Football-Academies.gr. ως ένας από τους μικρότερους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στη Γ’ Εθνική.

Ο Διονύσης Σπίνος  ένα παιδί με ήθος και ευαισθησίες, ανάρτησε  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τις ευχαριστίες του σε όσους τον βοήθησαν στην ως τώρα ποδοσφαιρική του πορεία και δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη και στον Λεωνίδα Κουτσούκη, για τις δύσκολες στιγμές που περνά.

Δείτε την ανάρτηση του Διονύση Σπίνου:

«Φέτος μου δόθηκε μια ευκαιρία να πάω σε μια ΠΑΕ και νιώθω την τιμή να ευχαριστήσω ολόψυχα κάποιους ανθρώπους – παράγοντες οι οποίοι μου στάθηκαν σε όλη αύτη την πορεία μου και με πίστεψαν.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αντρέα Γκούσκο και γενικά ολόκληρο το σωματείο της Δόξας Πηγαδακίων ..σε μια ακαδημία που βρίσκομαι από μικρό παιδί και μου χει μάθει πολλά χρήσιμα πράγματα .. Και δεύτερον θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο ΑΟ.ΛΕΒΑΝΤΕ που μου έδωσε την ευκαιρία να καταλάβω πόσο ανταγωνιστικό και γεμάτο απαιτήσεις είναι το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στο Λεωνίδα Κουτσούκη ο οποίος βιώνει τον δικό του προσωπικό αγώνα και εύχομαι να βγει νικητής από όλο αυτό…

Τέλος θα ήθελα να πω ότι θα προσπαθήσω να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να κάνω υπερήφανους αυτούς που με πίστεψαν και θα δουλέψω σκληρά για να επιτύχω το σκοπό μου!!!»

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια