Χαμός στην πιάτσα των ατζέντηδων! – Τυχάρπαστοι οικειοποιούνται παίκτες, χωρίς να είναι δικοί τους!

Μάθαμε τελευταία ότι αρκετοί φιλόδοξοι, εκκολαπτόμενοι και μη «ατζέντηδες» πήγαν να καρπωθούν τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου στην Ισπανία ή για ακριβολογούμε τον δανεισμό του για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό, στην Ισπανική Έλτσε.

Διάφοροι τυχάρπαστοι που έχουν παρεισφρήσει τελευταία στο χώρο, αλλά και κάποια παλιά (γνωστά) «λαμόγια», διαλαλούν ότι αυτοί είναι που έκαναν μια μεταγραφή, και καταφέρνουν τις περισσότερες φορές να γίνονται πιστευτοί,  εκμεταλλευόμενοι το χάος του ίντερνετ, των social media, αλλά και ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι ατζέντηδες είναι χαμηλών τόνων και δεν διαλαλούν τα επιτεύγματα τους.

Τελευταίο γεγονός, που κυκλοφορεί έντονα στην πιάτσα, είναι ότι κάποιοι, προσπάθησαν να πείσουν «πελάτες τους», ότι αυτοί έκαναν την μεταγραφή Βέργου στην Ισπανική Έλτσε. Οι συγκεκριμένοι συνηθίζουν να οικειοποιούνται ονόματα ποδοσφαιριστών άλλων μάνατζερ και να λένε ότι είναι δικοί τους, μιας και στον τομέα αυτόν υπάρχει ελλιπής ενημέρωση, συνήθως λόγω του χαμηλού προφίλ, που θέλουν να διατηρούν οι σοβαροί ατζέντηδες.

Για την ιστορία ο μάνατζερ του Νίκου Βέργου είναι ο πολύ καλός FIFA Agent Πάνος Γαλαριώτης, (φωτογραφία θέματος), ο οποίος διαθέτει την εταιρία Sport Action. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο γνωστός μάνατζερ, είναι οι Κώστας Μήτρογλου, Στέφανος Αθανασιάδης,  Ελίνι Δημούτσος, Τάσος Παπάζογλου, Σάββας Γκέντσογλου, Γρηγόρης Μάκος,  Λουκάς Βύντρα, Κυριάκος Κιβρακίδης και άλλοι.

Το Football-Academies.gr φυσικά στηρίζει τη σοβαρότητα και τη συνέπεια και στο χώρο των Agent. Πολλές φορές προβάλουμε και αναδεικνύουμε θέματα της επικαιρότητας, εστιάζοντας και στο ποιος έκανε τη «δουλειά», ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς τους να λαμβάνουν γνώση από τα τεκταινόμενα, όσα απ’ αυτά βέβαια πέφτουν στην αντίληψή μας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι προτείνουμε. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν είναι στόχος μας να διαφημίσουμε κανένα μάνατζερ, αλλά μόνο η ενημέρωση.

Απ’ την άλλη βέβαια, δεν επιθυμούμε να αποκρύπτουμε ειδήσεις. Θα αρθρογραφήσουμε έτσι κι αλλιώς, είτε την μεταγραφή την έκανε ένας «καλός» είτε ένας «κακός» μάνατζερ. Ωστόσο, αυτοί που κατά τη γνώμη μας κάνουν τη διαφορά στο χώρο, πρέπει να τύχουν της ανάλογης προβολής, ώστε να τους εστιάσουν οι ενδιαφερόμενες, ομάδες, οι γονείς και τα παιδιά.

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια