Αφιέρωμα: Ακαδημία ποδοσφαίρου Ερμής Άνω Λιοσίων [PHOTOS+VIDEO]

Άλλη μια όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν τελειώνει θετικά για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερμή Άνω Λιοσίων.

Ο στόχος επετεύχθη! Διατηρήθηκε μια ακαδημία με φιλοσοφία, μεθοδολογία και σεβασμό, απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμμετείχαν σε πολλούς επίσημους αγώνες, αλλά και πανελλήνια τουρνουά!

Η άμεση συνεργασία της Ακαδημίας του Ερμή με την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι επίσης γεγονός. Η ΠΑΕ ενημερώνει συνεχώς το προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας του Ερμή και ο τεχνικός διευθυντής της επιτηρεί σε καθημερινή βάση την εφαρμογή των προγραμμάτων, όπως και την προώθηση ταλέντων στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ .

Ο Ερμής Άνω Λιοσίων, είναι άμεσος συνεργάτη της ΠΑΕ – ΑΕΚ, καθώς συμμετέχει στο πρόγραμμα ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

O ‘Ερμής είναι η μόνη ακαδημία της Δυτικής Αττικής με ιδιωτικά γήπεδα 11Χ11 και 8Χ8, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νεαρούς παίχτες του να αθλούνται σε ιδανικές συνθήκες από αξιόλογους επαγγελματίες προπονητές!

Η προσπάθεια αυτή, μαζί με την υπάρχουσα ακαδημία, δίνει πνοή στα Άνω Λιόσια, αφού ανοίγει νέους ορίζοντες ακόμα και για τον πιο απαιτητικό γονέα. Δεν παραμερίζονται βέβαια ποτέ οι αρχές του ευγενούς αθλητισμού, η αθλητική παιδεία, η σωστή διατροφή των παιδιών, η σχολική εκπαίδευση, η αξιοκρατία, η διαμόρφωση χαρακτήρων και -το πιο βασικό- η διασκέδαση και το χαμόγελο των παιδιών.

Τα τμήματα υποδομών του Ερμή, ξεκινούν από την ηλικία των 6 ετών και φτάνουν μέχρι την αντρική ομάδα. Η στελέχωσή τους αποτελείται από νέους και αξιόλογους προπονητές!

O Ερμής είναι ένα ιστορικό σωματείο που άρχισε να επαναλειτουργεί πριν 2 χρόνια στο ολοκαίνουριο γήπεδο ΕΡΜΗΣ Athletic Club. Στηρίζεται από Τεχνικό Διευθυντή , Φυσιοθεραπευτή, Προπονητές, Γυμναστή, Προπονητή Τερματοφυλάκων, Ψυχολόγο και Γραμματεία υπεύθυνη για οποιοδήποτε θέμα. Με την ηχηρή συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιδιώκει να στεγάσει τους αυριανούς πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Το γήπεδο της Ακαδημίας είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας και όχι δημοτικό και είναι τριών ετών. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, η ΠΑΕ ΑΕΚ το χρησιμοποιούσε επισήμως σαν δεύτερο προπονητικό κέντρο, μια κατάσταση που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Εκτός από την παρακολούθηση των ταλαντούχων παικτών της ακαδημίας από την ΠΑΕ ΑΕΚ, υπάρχει και η μόνιμη παρακολούθηση για την κατάσταση του χλοοτάπητα και η απαραίτητη συντήρηση του χώρου, γεγονός που τον καθιστά κάτι παραπάνω από αξιόπιστο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ακαδημίας κύριο Κουράτο Κων/νο στο 6932 213690 ή μπορείτε να μπείτε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ κλικάροντας την επιλογή Ακαδημίες-Δίκτυο.

Δείτε το video!

 

Σχόλια