ΑΕΚ: Τσέκαρε ταλέντα των Δωδεκανήσων ο Δημήτρης Ρούσσος

Ενα πολύ ενδιαφέρον και παραγωγικό τριήμερο πέρασε στη Ρόδο ο επικεφαλής του Τμήματος Scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ Δημήτρης Ρούσσος.

Από την περασμένη Παρασκευή έως την Κυριακή βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Φοίβου Κρεμαστής, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, και παρακολούθησε περιφερειακό τουρνουά με τη συμμετοχή των «μικρών» τμημάτων του Φοίβου και ομάδων από τη Ρόδο και τα άλλα νησιά των Δωδεκανήσων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ο κ. Ρούσσος και οι επιτελείς του Φοίβου Κρεμαστής είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενα παιδιά από πολλές ομάδες και από διάφορες ηλικίες, ενώ στο περιθώριο της αγωνιστικής δραστηριότητας υπήρξε συνεργασία με τα στελέχη του συλλόγου πάνω σε θέματα εκπαίδευσης και στα πεδία αξιολόγησης των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ήταν το δεύτερο περιφερειακό τουρνουά του Δικτύου μετά από αυτό στην Πάτρα με οικοδεσπότη τον FC ATLAS στις 11-12 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί αυτό στη Φθιώτιδα με διοργανωτές τους συλλόγους-μέλη του Δικτύου Αστέρα Λαμίας και Ακαδημία Μώλου.

Σχόλια