«2ο EVIA CUP 2015»: Το μεγαλύτερο Καλοκαιρινό Τουρνουά της Ελλάδας, στην Ερέτρια!

Η εταιρεία Soccerlink, οι  Γιώργος Τηλιγάδης και Γιάννης Καρνής, σε συνεργασία με τον Γιώργο Φίλο, αλλά και  με σύμβουλο του τουρνουά τον Κώστα Φρατζέσκο, διοργανώνουν το μεγαλύτερο Καλοκαιρινό Τουρνουά στην Ελλάδα, το «2ο EVIA CUP 2015», στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ερέτριας.

Δεν ξανάγινε!!!

Στο EVIA CUP, ακριβώς έναν μήνα πριν την έναρξη του τουρνουά, οι συμμετοχές των ομάδων έχουν κλείσει! Μάλιστα οι διοργανωτές για να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες, τροποποίησαν το τουρνουά σε σχέση με πέρσι και το κάνουν σε δύο ξεχωριστές περιόδους.

Δεν θέλουμε να περιαυτολογήσουμε, αλλά δεν υπάρχει διοργάνωση την οποία στηρίζει επικοινωνιακά το football-academies.gr που να μην έχει υπερβεί τον εαυτό της τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στο football-academies.gr στηρίζουμε τις ποιοτικές διοργανώσεις που έχουν ως πρώτο μέλημά τους το παιδί και η εταιρία Soccerlink το έχει αποδείξει.

Το EVIA CUP ξεκίνησε την περσινή καλοκαιρινή περίοδο και στην πρώτη αυτή διοργάνωση, συμμετείχαν πάνω από 1000 ποδοσφαιριστές 6-15 χρόνων, σε επτά (7) γήπεδα της Ερέτριας και της ευρείας περιοχής, με την παρουσία εκατοντάδων γονιών, συγγενών και φίλων των παιδιών.

Το φετινό καλοκαίρι, το EVIA CUP, θα διεξαχθεί όπως προαναφέρθηκε, σε δύο περιόδους:

1η περίοδος: 20-23 Ιουνίου 2015

2η περίοδος: 25-28 Ιουνίου 2015

Οι διαφορετικές ομάδες των δύο περιόδων, θα τοποθετηθούν κατόπιν κλήρωσης σε ομίλους των 4 ομάδων, ανά ηλικιακό γκρουπ. Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά θα κοινοποιηθεί από το football-academies.gr τις επόμενες ημέρες, μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Το football-academies.gr θα βρίσκεται στην Ερέτρια, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του τουρνουά και θα σας μεταφέρει βίντεο σε απευθείας σύνδεση, μέσω του facebook και του Youtube, καθώς και το ρεπορτάζ της ημέρας, με εκατοντάδες φωτογραφίες.

Δείτε και εκτυπώστε την προκήρυξη του «2ου EVIA CUP 2015» κάνοντας κλικ εδώ

Αναλυτικά το τουρνουά:

ΓΗΠΕΔΑ & ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Γήπεδο 7χ7: 2006-07 Projunior (7 αθλητές ανά ομάδα) 25’ ανά ημίχρονο

Γήπεδο 9χ9: 2004-05 Junior (9 αθλητές ανά ομάδα) 25’ ανά ημίχρονο

Γήπεδο 11χ11: 2002-03 Προπαίδες (11 αθλητές ανά ομάδα) 30’ ανά ημίχρονο

2000-01 Παίδες (11 αθλητές ανά ομάδα) 30’ ανά ημίχρονο

1997-98-99 Έφηβοι (11 αθλητές ανά ομάδα) 30’ ανά ημίχρονο

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Στην Α’ φάση οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους των τεσσάρων, όπου αγωνίζονται όλοι εναντίον όλων σε τρεις αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά από κλήρωση.

● Στην επόμενη φάση θα γίνουν αγώνες κατάταξης  play off και play out. Στο σύνολο όλες οι ομάδες θα κάνουν 4 παιχνίδια τουλάχιστον.

● Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για παιδικά τουρνουά.

ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Στο κόστος του τουρνουά περιλαμβάνεται, τρείς διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή σε ξενοδοχείο, μεταφορές από και προς τα γήπεδα από το ξενοδοχείο. Επίσης κατόπιν συνεννόησης με την διοργανώτρια αρχή μπορούν και οι γονείς να διαμείνουνε σε ξενοδοχείο σε 2κλινα-3κλινα δωμάτια.

Η διοργανώτρια σας εξασφαλίζει και μεταφορά με επιστροφή από Αθήνα προς Ερέτρια με το χαμηλότερο κόστος.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οργάνωση: Soccerlink –   Σύμβουλος Τουρνουά : Κώστας Φραντζέσκος

Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση ζητηθεί από τους ενδιαφερομένους επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα :

Φίλος Γεώργιος 6976569989

Τηλιγάδης Γιώργος 6932967915

Καρνής Γιάννης 6976617015

.

Σχόλια