Προπονητικό σεμινάριο υψηλού επιπέδου – 2o Coerver Coaching Greece Youth Diploma Course

Σεμινάριο υψηλού επιπέδου θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, το οποίο αφορά στην προπονητική για παιδιά στις αναπτυξιακές ηλικίες, για προπονητές που θέλουν μέσα από σωστά σχεδιασμένες προπονητικές μονάδες, να βοηθήσουν τους παίχτες τους στην εκμάθηση της τεχνικής του ποδοσφαίρου αλλά και την εφαρμογή αυτής σε πραγματικές συνθήκες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο-Κυριακή 19-20 Σεπτεμβρίου 2015 και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Sportcamp Loutraki στο Λουτράκι (http://www.sportcamp.gr/) από τον Coerver Coaching Senior Coach, Austin Speight (http://www.uefa.com/news/newsid=1578734.html).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: http://www.coerver.gr/youth-diploma

Όσοι προπονητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση προεγγραφής (εάν δεν το έχουν ήδη πράξει), που θα βρουν στο http://www.coerver.gr/youth-diploma-application, και να τη στείλουν και έτσι να κλείσουν θέση. Θα πρέπει επίσης να καταθέσουν ως προκαταβολή το ποσό των 100 euro με Ονο/μο του υποψηφίου στον 153/44053747 λογαριασμό όψεως της Εθνικής Τράπεζας, με αιτιολογία: για συμμετοχή σε σεμινάριο προπονητών..

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.!!!!! Το κόστος συμμετοχής είναι 250 euro ανά άτομο. ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Μετά την κατάθεση ο υποψήφιος πρέπει να στείλει (scan and send) την απόδειξη της κατάθεσης στο e-mail: panossainidis@coerver.gr και θα φέρει αυτήν (την απόδειξη κατάθεσης) κατά την άφιξή του στην εγκατάσταση, όπου πριν ξεκινήσει το σεμινάριο θα πρέπει να αποπληρώσει το υπόλοιπο του συνολικού ποσού.

Οι πρώτοι 100 που θα καταθέσουν τα χρήματα και θα στείλουν το αποδεικτικό κατάθεσης στο παραπάνω e-mail θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνει φόρους. Με την απόδοση απόδειξης παροχής ή τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, προστίθενται φόροι αξίας 60 euro.

Από 21/07/2015 οι φίλοι προπονητές μπορούν να καταθέσουν τα χρήματα για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο.!!!!!!

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια