2.9 εκ. ευρώ για τον 14χρονο “νέο Μέσι” η Μάντσεστερ Σίτι – Τον έκλεψε από την Μπαρτσελόνα [VIDEO]

Επένδυση στο μέλλον πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του 14χρονου Μπραχίμ Αμπντελκαντέρ Ντίαζ που έβγαζε… μάτια στα τμήματα υποδομής της Μάλαγα. Μέχρι τα 2.9 εκ. ευρώ μπορεί να φτάσει το deal.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθούσε επί δύο χρόνια να αποκτήσει τον 14χρονο Μπραχίμ Αμπντελκαντέρ Ντίαζ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στα τμήματα υποδομής της Μάλαγα και αποκαλείται “νέος Μέσι”. (Δείτε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ τον Σεπτέμβριο του 2012).

Τελικά, οι “μπλαουγκράνα” δεν κατάφεραν να πετύχουν το deal, με την Μάντσεστερ Σίτι να βγαίνει τελικά νικήτρια από τη διεκδίκηση του 14χρονου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Marca”, ο αγγλικός σύλλογος έδωσε 360.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του νεαρού, ενώ ανάλογα με τις επιδόσεις του, οι “πολίτες” ενδέχεται να τον ανταμείψουν με 2.9 εκατομμύρια ευρώ.

Στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή ενεπλάκη και ο μάνατζερ του Λουίς Σουάρες και αδερφός του Πεπ Γουαρδιόλα, Πέρε, ενώ η αξία του “νέου Μέσι” αναμένεται να ξεπεράσει τα 45 με 50 εκατομμύρια ευρώ καθώς μεγαλώνει.

Δείτε τον πιτσιρικά εν δράση

{dmotion width=”615″ height=”400″}xtgxc6{/dmotion}

Σχόλια