Θέλει τον 19χρονο Καντούτση, η Στόουκ Σίτι!

Αποκλειστικό

Ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, θα ταξιδέψει στην Αγγλία το επόμενο διάστημα και θα περάσει από δοκιμή στην Στόουκ Σίτι.

Ο λόγος για τον Τάσο Καντούτση ο οποίος έχει αποκτήσει εδώ και καιρό θαυμαστές στο Νησί και μετά το δοκιμαστικό, που είχε κληθεί να κάνει προ διετίας στην Τότεναμ, τώρα το ενδιαφέρον έρχεται από το δεύτερο γηραιότερο ποδοσφαιρικό σωματείο στον κόσμο, αυτό της Στόουκ Σίτι.

Ο Καντούτσης διανύει το δεύτερο χρόνο στην Καλαμάτα, ως δανεικός από τον Ατρόμητο στην Μαύρη Θύελλα και στα περισσότερα παιχνίδια της οποίας, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της.

Σκάουτερ της Αγγλικής ομάδας βρέθηκε στο παιχνίδι της Μαύρης Θύελλας με τον Παναρκαδικό, μαζί με τον εκπρόσωπο του παίκτη και παρακολούθησαν αγωνιζόμενο τον Έλληνα στόπερ.

Οι εντυπώσεις που άφησε ο 19χρονος ήταν εξαιρετικές και άμεσα με την επιστροφή του στo Νησί, ο Άγγλος σκάουτερ, έστειλε επίσημη πρόσκληση, για να συμμετέχει ο Τάσος Καντούτσης σε προπονήσεις διάρκειας μιας εβδομάδας και έτσι να τσεκαριστεί από το τεχνικό επιτελείο των «The Potters».

Το μόνο που απομένει, είναι οι διαδικαστικές λεπτομέρειες, που επιμελείται ο μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή, Χρήστος Γάτσης, για την ομαλή μετάβαση του Τάσου Καντούτση, μέσα στον Δεκέμβριο, στην Στόουκ Σίτι και αν πείσει τους Άγγλους, θεωρείται πολύ πιθανή η μετακίνησή του.

Σχόλια