Στην Κλεισούρα Καστοριάς η Κ20 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – Το ρόστερ – Βαγγέλης Μπέκας, ο νέος γυμναστής

Σε φουλ ρυθμούς με καθημερινές διπλές προπονήσεις δουλεύουν πλέον οι παίκτες της K20 του Παναθηναϊκού καθώς από την Τετάρτη (3/8) οι πράσινοι βρίσκονται στην Καστοριά όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για δέκα μέρες.

Στην πανέμορφη Καστοριά και συγκεκριμένα στην Κλεισούρα, βρίσκεται από την Τετάρτη (3/8) η αποστολή της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού με την Κ20 να πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ως τις 12 Αυγούστου, που θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν ήδη σε φουλ ρυθμούς με καθημερινές διπλές προπονήσεις ενώ θα δώσουν και τέσσερα έως πέντε φιλικά αρχής γενομένης από την Παρασκευή το απόγευμα όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο τους τεστ στην Καστοριά.

Στην αποστολή των πράσινων μετέχουν 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στην Καστοριά έχουν ταξιδέψει οι 97άρηδες Μαυρομάτης, Αγγελόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης, Ανδρέου, Ξηρός, οι 98άρηδες Χαλκίδης, Βαλμάς, Θεοχάρης, Μίγγος, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Πίσπας και οι 99άρηδες Ζερβόπουλος, Ντόκο, Αποστολάκης, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας και Μανιδάκης και ο γεννημένος το 2000 Χριστογιώργος.

Στην Καστοριά δεν ταξίδεψαν οι Σάμιος (τραυματίας), Ευαγγέλου, Ξενόπουλος (πρώτη ομάδα).

Χριστογιώργος αντί Ξενόπουλου

Την αποστολή της Κ20 ακολούθησε και ο γκολκίπερ της ομάδας των Εφήβων του Παναθηναϊκού Νίκος Χριστογιώργος, προκειμένου μαζί με τον Κωνσταντίνο Χαλκίδη, να υπάρχουν δυο τερματοφύλακες στην αποστολή, καθώς ο Βασίλης Ξενόπουλος αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας κυρίως και μάλιστα τις τελευταίες δέκα μέρες λόγω και των αγώνων με την ΑΪΚ προπονείται μόνο με την πρώτη ομάδα.

Δεν προχώρησε του Φος, πήρε Βαγγέλη Μπέκα για γυμναστή

Σε ότι έχει να κάνει με τις προσθήκες στο τεχνικό τιμ των πράσινων θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν προχώρησε η περίπτωση επαναπατρισμού του Γιούσεφ Φος, και γυμναστής ανέλαβε εδώ και κάποιες ημέρες ο Βαγγέλης Μπέκας.

Ο έμπειρος γυμναστής που έχει περάσει από πολλές ομάδες της Super League εδώ και δέκα ημέρες, έχει αναλάβει την εκγύμναση των παικτών της ομάδας Νέων και θα είναι ο γυμναστής τόσο της Κ20 όσο και της Κ17.

Σχόλια