ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φιλικά παιχνίδια για Κ20 και Κ17 – Φινάλε την Τετάρτη η προετοιμασία για Κ16 και Κ15 στο Πήλιο

Φιλικό παιχνίδι με την Κηφισιά στο «Ζηρίνειο» θα δώσει το απόγευμα της Κυριακής (28/8) η Κ20 του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι το 8ο για την ομάδα του Βασίλη Βούζα στο διάστημα της προετοιμασίας η οποία περιμένει πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Super League K20.

Από την άλλη η Κ17 την Τετάρτη (31/8) θα ταξιδέψει στην Λιβαδεία για να δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη η προετοιμασία στο Πήλιο

Το δρόμο της επιστροφής για το Ρέντη θα πάρουν το μεσημέρι της Τετάρτης οι ομάδες Κ15 και Κ16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στα Χάνια του Πηλίου.

Οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν οχτώ ημέρες σκληρά αλλά και να δώσουν και από ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδες της περιοχής.

Τόσο ο Νίκος Τοπολιάτης (Κ15) όσο και ο Τάσος Θέος (Κ16) είχαν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» όλους τους ποδοσφαιριστές τους και να τους περάσουν αυτά τα οποία θέλουν έτσι ώστε να δημιουργηθούν δεμένες και αξιόμαχες ομάδες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα Χάνια φυσικά ξεκίνησαν και οι επαφές των ποδοσφαιριστών και των προπονητών με τον Αθλητικό Ψυχολόγο της Ακαδημίας κ. Γιάννη Ζαρώτη οι οποίες δεν θα σταματήσουν καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

Σχόλια