Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο σεμινάριο Coerver Coaching στο Λουτράκι [PHOTOS+VIDEO]

Στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/9) και την Κυριακή (20/9), το σεμινάριο της Coerver Coaching Greece, «Coerver Youth Diploma Course Launch Details» με επίσημο προσκεκλημένο και εισηγητή τον Coerver Coaching Senior Coach, Austin Speight.

Ο σκοπός διεξαγωγής του σεμιναρίου ήταν να διδαχθούν οι συμμετέχοντες, είτε είναι επαγγελματίες προπονητές υποδομών, είτε δάσκαλοι, είτε γονείς, πως να σχεδιάζουν και να υλοποιούν πολύ αποτελεσματικές προπονητικές μονάδες.

Αυτό φυσικά επιτυγχάνεται με την εκμάθηση της χρήσης του νέου Coerver®Coaching Session Planner, το οποίο παρέχει την ευκολία στο σχεδιασμό ημερησίων, εβδομαδιαίων, ακόμη και ετησίων προπονητικών μονάδων, χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένα, υψηλής ποιότητας ασκήσεις και παιχνίδια από την πλούσια βιβλιοθήκη της Coerver® Coaching, της Νο1 μεθόδου διδασκαλίας τεχνικής και δεξιοτήτων ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Austin Speight, Senior Coach της Coerver Coaching καθώς και οι Πάνος Σαϊνίδης και Λεωνίδας Κουβαράς, οι οποίοι είναι οι αποκλειστικοί εκπρόσωποι της Coerver Coaching στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος προπονητής Στέλιος Ασπραδάκης και συνεργάτης του Football-Academies.gr,  παραλαμβάνει το δίπλωμα από τον Austin Speight…..Οι προπονητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, Αντώνης Δαλούκας, Φώτης Αγραφιώτης και Γιώργος Κυριαζής

Όλοι οι προπονητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο, (από Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία), αποκόμισαν σημαντικές γνώσεις, εμπειρίες και αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις. Στο σεμινάριο αυτό συμμετείχαν γνωστές ομάδες, όπως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Καλλονή, και άλλες.

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο κάνοντας κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

VIDEO

Δείτε ενδεικτικό βίντεο, του Coerver Coaching Youth Diploma

https://www.youtube.com/watch?t=59&v=ZVzl2xOFKt8

{youtube}ZVzl2xOFKt8{/youtube}

 

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr


Σχόλια