Μαζί με τον Ζιλμπέρτο η τελετή λήξης του 2ου Τουρνουά Βορείου Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 2ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδας των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού

Περισσότερα από 400 παιδιά αγωνίστηκαν στο 2ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδας που διεξήχθη και φέτος με επιτυχία στις όμορφες εγκαταστάσεις της Ελευθερούπολης.

Στην τελετή λήξης, βρέθηκε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ κ. Gilberto Silva, ο οποίος μίλησε στα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους απένειμε βραβεία. Μαζί του, ήταν και ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, καθώς και ο σκάουτερ της ΠΑΕ κ. Γιώργος Καφφές, οι οποίοι βρέθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Τουρνουά.

Ο Gilberto Silva απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές είπε «Θέλω να χαίρεστε το ποδόσφαιρο όσο πιο πολύ μπορείτε, γιατί είναι μέρος της εκπαίδευσής σας. Για εμένα, το ποδόσφαιρο είναι Σεβασμός, Fair Play, Δεξιότητες, Επικοινωνία και Απόλαυση. Το να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει να κάνει με το πόσο χαίρεσαι το παιχνίδι, συνδυαστικά με την ποιότητα και την μεγάλη επιμονή. Συνεχίστε να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο».

Στην περιοχή της Καβάλας, η Σχολή μας «Ορφέας Ελευθερούπολης» σε αγαστή συνεργασία με το Δίκτυο του Παναθηναϊκού, οργάνωσε μια ακόμα άρτια ποδοσφαιρική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Δήμου, με τη συμμετοχή 9 «πράσινων» Σχολών από τη Μακεδονία και με τη φιλική συμμετοχή του ΑΟ Καβάλας.

Τα παιδιά της ηλικιακής κατηγορίας προ-junior, junior, προ-παιδικό και παιδικό, είχαν σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες, κίνητρο το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και στήριγμα τους γονείς τους που εμπιστεύονται το έργο του Δικτύου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το Τουρνουά βοήθησε στην καλύτερη γνωριμία μεταξύ των Σχολών, στη συνεργασία και στην ανταλλαγή απόψεων σε θέματα προπονητικής, ενώ τα στελέχη του Παναθηναϊκού υπογράμμισαν και με τη φυσική τους παρουσία τη σημασία που δίνεται στην ανάπτυξη του Δικτύου και στις μικρές αγωνιστικές κατηγορίες.

Σχόλια