Απο τις Ελπίδες Ξάνθης και επίσημα στον ΠΑΟΚ, ο 11χρονος Παναγιώτης Θεοδοσιάδης!

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του ταλαντούχου Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Θεοδωσιάδη στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ο νεαρός παίκτης των Ελπίδων Ξάνθης μαζί με τον Υπεύθυνο της Ξανθιώτικης Ακαδημίας Γιώργο Λάππα βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Εκεί τους περίμενε ο αρχισκάουτερ του ΠΑΟΚ και βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αλλά και της Ξάνθης Κώστας Τερζανίδης αλλά και οι ιθύνοντες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Ο 11χρονος Ξανθιώτης που εντυπωσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όχι μόνο στις προπονήσεις αλλά και στα ματς που αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε σημαντικά διεθνή τουρνουά αλλά και σε αγώνες εντός Ελλάδας. Ο Θεοδοσιάδης θα ενταχθεί στην Κ12 του ΠΑΟΚ ενώ απο τη νέα αγωνιστική σαιζόν θα μετακομίσει μαζί με τους δικούς του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης είναι ένα ακόμη απο τα ταλέντα που αναδεικνύει η Ακαδημία του Γιώργου Λάππα, που συνεχίζει την αγαστή συνεργασία της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά των Ελπίδων Ξάνθης με πολλή δουλειά να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Μάλιστα σε συνομιλία που είχαμε με τον κ. Λάππα μας τόνισε πως το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για ταλέντο της Ακαδημίας των Ελπίδων Ξάνθης και μάλιστα με μεταγραφή στο εξωτερικό!

Από sportsaddict.gr

Σχόλια