Επαφές του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για τον 17χρονο Ευαγγέλου

Ο Παναθηναϊκός έχει επαφές με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του 17χρονου κεντρικού αμυντικού, Στέφανου Ευαγγέλου, ενώ στη συζήτηση εμπλέκονται οι Ρισβάνης και Γκέκας.

Μία από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια βγάζει αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια κάνουν το άλμα για τους συλλόγους του άλλοτε ΠΟΚ είναι ο Πανιώνιος.

Η δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας είναι εξαιρετική κι ένας από τους νεαρούς που έχουν ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου.

Ο Ευαγγέλου έχει γεννηθεί στις 12 Μαΐου του 1998 και αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν, τόσο με τους Νέους, όσο και με τους Εφήβους του Πανιωνίου, ενώ, ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας Παίδων, η οποία συμμετείχε στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 στη Βουλγαρία, τον Μάιο του 2015.

Για τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Νεοσμυρνιώτες ούτως ή άλλως. Ο Ευαγγέλου τον Φεβρουάριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ο Πανιώνιος θα πρέπει να συναινέσει για τη μετακίνησή του.

Τα σενάρια είναι αρκετά ως τώρα και ανάμεσα σε αυτά και το να δοθεί ακόμη και παίκτης της πρώτης ομάδας των «πρασίνων». Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος είναι πολύ πιθανό πλέον να επιστρέψει στην Πλατεία, αλλά αυτή τη φορά για να μείνει, αλλά και τον γκολκίπερ, Νέστορα Γκέκα, τον οποίο θέλουν με τη μορφή δανεισμού.

Να σημειωθεί ότι αυτοί που τον γνωρίζουν καλά τον Ευαγγέλου λένε ότι είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στην ηλικία του στην Ελλάδα. Παίζει με πάθος, είναι δυναμικός και αρκετά προσγειωμένος.

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr

Σχόλια