Μιρτσέκης: «Αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός μας έχουν εντυπωσιάσει»

Πλήρη εργομετρικό έλεγχο για όλα τα παιδιά περιελάμβανε το πρόγραμμα και της Β’ περιόδου του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στη διοργάνωση-θεσμό του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν με την βοήθεια του εξιδικευμένου προσωπικού της Life Ergo τις αντοχές τους αλλά και να περάσουν από ειδικά τεστ.

Μετά από το τέλος της διαδικασίας τα παιδιά παρέλαβαν από τους προπονητές τους φάκελο με όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από τον εργομετικό έλεγχο.

Ο επικεφαλής της ομάδας των προπονητών της Σχολής Σικάγο κ. Νίκος Μιρτσέκης είδε τα 10 παιδιά της Σχολής που ήρθαν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο Camp να περνούν από την διαδικασία του εργομετρικού ελέγχου και δήλωσε εντυπωσιασμένος.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τόσες παροχές. Η Ελλάδα έχει κρίση αλλά ο Ολυμπιακός επενδύει στις Ακαδημίες του και στα νέα παιδιά και μόνο όφελος θα έχει.

Μ’ έχουν εντυπωσιάσει αυτά που βλέπω στο Camp. Παρακολούθησα και το εργομετρικό και μάθαμε ότι κάποια παιδιά μας από το Σικάγο έχουν πλατυποδία.

Ενημερώσαμε τους γονείς τους και έμειναν έκπληκτοι με τους ειδικευμένους ελέγχους αλλά και μ’ όλες τις παροχές του Ολυμπιακού”, είπε ο Νίκος Μιρτσέκης.

Σχόλια