Στην Κ17 του Ατρόμητου ο 2χίλιαρος Πατσίκας, του ΑΟ Κάστωρ

Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα σήμερα στο στρατόπεδο του ΑΟ Κάστωρ, όπου ο 16χρονος ποδοσφαιριστής των ‘’βυσσινί’’ Στέργιος Πατσίκας πραγματοποίησε την αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του με τα χρώματα της οποίας και αναδείχθηκε.

Και αυτό γιατί ο πολυτάλαντος αμυντικός συμφώνησε τελικά στην προ ημερών πρόταση της ΠΑΕ Ατρομήτου να ενταχθεί στο δυναμικό της Κ-17, υπογράφοντας τα απαραίτητα συμφωνητικά, πάντα με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΑΟ Κάστωρ.

Σίγουρα η πρόταση αυτή αποτελούσε μια μεγάλη πρόκληση για τον Στέργιο Πατσίκα κάνοντας το πρώτο μεγάλο βήμα με ελπίδες να μπορέσει να καθιερωθεί και να αναδειχθεί ποδοσφαιρικά στη νέα του ομάδα. Οι γονείς του εν λόγω ποδοσφαιριστή δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία του παιδιού τους, δίνοντάς τον την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Ο Στέργιος Πατσίκας την επόμενη εβδομάδα μετακομίζει στο Περιστέρι όπου εκεί σε άριστες εγκαταστάσεις θα ενσωματωθεί μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές της Κ-17 της ΠΑΕ Ατρομήτου συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League, ενώ ταυτόχρονα θα κάνει και μεταγραφή σε σχολική μονάδα του Περιστερίου (είναι μαθητής Α’ Λυκείου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ πριν λίγους μήνες εντάχθηκε επίσημα στο Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου, και μετά από ένα διήμερο αξιολόγησης με ποδοσφαιριστές που συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο, μεταξύ αυτών και ο Πατσίκας, λίγες μέρες αργότερα ήρθε η επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, κάτι που σαφώς και αποτελεί μεγάλη επιτυχία και δίνει νέα δυναμική για την Ακαδημία του ΑΟ Κάστωρ, όσο αναφορά την ανάδειξη ταλέντων.

Πηγή:sentra.cοm.gr

Σχόλια