Φιλικό της Κ16 του Ολυμπιακού, με την Μικτή Αχαΐας – Τιμήθηκαν Ολυμπιακός και Κώστας Ρουγκάλας

Φιλικό παιχνίδι με την Μικτή Αχαϊας (Παίδες) έδωσε προ ημερών στην Πάτρα (Γήπεδο Θύελλας Πατρών) η ομάδα Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο κ. Τάσος Θέος κλήθηκε από την ΕΠΣ Αχαϊας στην γιορτή των Μικτών και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε θέαμα.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1) με τον Παπαγγελή να σκοράρει για τον Ολυμπιακό με κεφαλιά. Στην ομάδα του Ολυμπιακού συμμετείχαν ποδοσφαιριστές και της Κ-15 που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-15.

Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκε ο Πατρινός Κώστας Ρουγκάλας, ο οποίος έχει παίξει για χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού αλλά και στην πρώτη ομάδα, ενώ τιμήθηκε και ο Ολυμπιακός με την πλακέτα να παραλαμβάνει από τον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Μπαλαφούτη ο κ. Τάσος Θέος.

Ο προπονητής της ομάδας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μιλώντας για τον αγώνα σημείωσε:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας και ήταν πολύ δυνατό. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και παιδιά από την ΕΠΣ Αχαΐας και να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πολύ ταλέντο. Η Αχαΐα και η Πάτρα πάντα είχαν ταλέντα, που έχουν φτάσει πολύ ψηλά».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ: Παναγιώτης Τσιανταρίδης, Σπύρος Βασιλόπουλος, Νώντας Καρπέτας,  Γιώργος Αβραμόπουλος, Ανδρέας Σαλάγας, Γιάννης Πουρνατζής, Παναγιώτης Φλωρόπουλος, Φώτης Γκολφινόπουλος, Φιλοποίμην Βέρρας, Ιάσωνας Σταυρόπουλος,  Μπίστιχας Μάριος, Κων/νος Τρίγκας, Σπύρος Γιαννόπουλος, Κων/νος Μακρής, Χρήστος Γιαννόπουλος, Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ράμα, Παπαγγελής, Μαργαρίτης, Δήμος, Ζώτος, Μαρτίνης, Καριμπίδης, Βοϊλης, Φυτόπουλος

Σχόλια