Προς… Λάτσιο, ο Λάζαρος Λάμπρου

Η Λάτσιο είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται να κάνει δικό της τον 19χρονο Λάζαρο Λάμπρο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία.

Το συμβόλαιό του νεαρού επιθετικού με το τριφύλλι, έληξε στις 30/6 και παρά τη τελευταία προσέγγιση από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για ανανέωση, αυτός απέρριψε και τη νέα πρόταση με ανανεωμένους όρους και αποφάσισε να μείνει ελεύθερος.

Ο πρώην επιθετικός της Κ20 των πρασίνων αναζητεί την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, εκεί όπου δραστηριοποιείται περισσότερο ο μάνατζέρ του, Λάμπρος Χούτος.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λάτσιο, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Μάλιστα οι «Λατσιάλοι» φέρεται να έχουν αποφασίσει να έρθουν το επόμενο διάστημα σε διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό, για την πληρωμή των τροφείων του Λάμπρου,  που ανέρχονται περίπου σε 350.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του Λάμπρου με τους Ρωμαίους.

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια